dirkdiggler 1319 Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) Jak w tytule wywołuję wątek sentymentalno-rozrywkowo w którym będzie można pokazać najstarsze zdjęcia swojego Subaraka. Jak kupowałem swoją pierwszą Imprezę GT to była ona w wieku obecnej generacji GH Nieźle. Tak, wtedy na początku 2011r GT-ek uchodził za wóz pachnący szutrem i wyjątkowością i tylko ociupinkę trącał myszką. New age miał już swoje miejsce w szeregu, był już GH ale to GT było bardziej dostępne i popularne. Było tego sporo choć już wtedy rdza była przypadłością europejskich karoserii gc8. Najstarsze moje zdjęcie mojego ówczesnego Subaraka to zdjęcie otrzymane od ówczesnego sprzedającego auto. 2010/2011 Biała Dama aka GF8 GT na ciut za dużych felgach i oponach z wrx. Jak szukałem auta to dostałem też zdjęcia i ofertę od Kolegi @eddie_gt4. Ech był to GT-ek którego skreśliłem bo nie miał klimatyzcji. Głupi ja. Oraz jeszcze jednego Forumowicza ale nie pamiętam od którego (może rozpozna auto i ciekawe czy jeszcze auto żyje>) Był to rok 2010/2011 A jak u Was, podtrzymajcie wątek starymi fotkami Waszych/niedoszłych Waszych aut. Edited January 8 by dirkdiggler 12 2 Link to post Share on other sites
soha 87 Posted January 9 Share Posted January 9 Cześć, najstarsze zdjęcie z domowych zbiorów: Impreza GT GF8 MY96 - auto Taty. I w ten sposób choroba się zaczęła... Rok ok 1998 16 6 Link to post Share on other sites
Michał Krupa 884 Posted January 9 Share Posted January 9 Ok. To moje pierwsze (i najlepsze) SUBARU (fot. 2011 r.) 12 1 Link to post Share on other sites
turdziGT 1553 Posted January 9 Share Posted January 9 To nadal najlepsze auto jakie miałem GD z jakiegoś powodu juz nigdy nie juz nigdy nie było takie samo. 12 2 Link to post Share on other sites
kornik 4116 Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) Pierwsze zdjęcie parę dni po zakupie w 2008r. Edited January 9 by kornik , 7 1 Link to post Share on other sites
kornik 4116 Posted January 9 Share Posted January 9 I jeszcze fotki od poprzedniego właściciela - może ktoś rozpozna 7 1 Link to post Share on other sites
Mateusz22 1094 Posted January 9 Share Posted January 9 O kruca ale temat @dirkdiggler aleś dołożył. Piękne auta, jak macie info co się z nimi dalej dzieje to dawajcie info. Ja wciąż z moim pierwszym subaru od 2015r i już tak zostanie, dokupimy tylko babcie Przeszliśmy długą drogę przez te prawie 6 lat 9 1 Link to post Share on other sites
Aga 9969 Posted January 9 Share Posted January 9 Moje pierwsze, od stycznia 2008 do września 2020. Trochę mnie kosztowało w międzyczasie, nerwów i pieniędzy, kapryśne jak kobieta niemniej nigdy mnie nie zawiodło. Zdjęć drugiego, czerwonego GT nie mam, bo się nie lubiliśmy Na zdjęciach ja na szkoleniu z ALem. Orneta, 2010 12 2 Link to post Share on other sites
diuk 100 Posted January 9 Share Posted January 9 8 luty 2009 - pierwsze zdjęcie z oględzin przed zakupem, auto kupieone dzień później od tego czasu mnóstwo się zmieniło - już trzeci silnik, aktualnie czekamy na drugą skrzynię, ale zimówki wciąż te same ;D 4 Link to post Share on other sites
diuk 100 Posted January 9 Share Posted January 9 a tu po zakupie - dzień później vlc-record-2021-01-09-14h45m36s-09022009125.mp4-.mp4 2 1 Link to post Share on other sites
takumifan 32 Posted January 9 Share Posted January 9 Marzec 2013, szmat czasu, a i tak ma u mnie dożywocie 3 Link to post Share on other sites
Pjotrula 52 Posted January 9 Share Posted January 9 7 godzin temu, soha napisał: Cześć, najstarsze zdjęcie z domowych zbiorów: Impreza GT GF8 MY96 - auto Taty. I w ten sposób choroba się zaczęła... Rok ok 1998 Pozwolisz, że sobie ukradnę zdjęcie Link to post Share on other sites
diuk 100 Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) 25 minut temu, takumifan napisał: Marzec 2013, szmat czasu, a i tak ma u mnie dożywocie nie próbowałeś zjechać na pobocze jak miałeś taki widok w tylnym lusterku? nie ma śmichów chichów, jedna impreza na lawecie w ten sposób wyprzedziła Edited January 9 by diuk 1 2 Link to post Share on other sites
Aga 9969 Posted January 9 Share Posted January 9 Godzinę temu, diuk napisał: jedna impreza na lawecie w ten sposób wyprzedziła Hehe, @Beaviszyskał światową sławę dzięki tej przygodzie Link to post Share on other sites
turdziGT 1553 Posted January 9 Share Posted January 9 11 godzin temu, soha napisał: Cześć, najstarsze zdjęcie z domowych zbiorów: Impreza GT GF8 MY96 - auto Taty. I w ten sposób choroba się zaczęła... Rok ok 1998 Trzeba przyznac ze cos jest w GTekach na czarnych tablicach. Moja jeszcze tez byla jak kupowalem niestety byla z Katowic i w Krakowie dostala juz bille tablice. 2 2 Link to post Share on other sites
Beavis 3370 Posted January 9 Share Posted January 9 3 godziny temu, diuk napisał: nie ma śmichów chichów, jedna impreza na lawecie w ten sposób wyprzedziła brrrrrrrrr! Dla tematu: 1. W dniu zakupu 2. Tydzień po zakupie 3. Dzisiaj 7 2 Link to post Share on other sites
janekbe 289 Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) Moje pierwsze Subaru, foto z dnia zakupu w sierpniu 2017 r, zastąpił białą strzałę. i moje pierwsze "prawdziwe" Subaru - lipiec 2019, zaraz po zakupie i obecnie Edited January 9 by janekbe 6 Link to post Share on other sites
Mateusz22 1094 Posted January 9 Share Posted January 9 Kurde nie mam foto ale u mnie się zaczęli od piórnika z latająca rajdową babcią chyba w 97r Link to post Share on other sites
irektob 1531 Posted January 9 Share Posted January 9 Wszyscy to wszyscy babcia teżmój WRX pamiętam jak mnie objechali za znaczek STI-i mieli rację,dzięki pany za to! 9 1 Link to post Share on other sites
Dzixd 640 Posted January 9 Share Posted January 9 Może nie najstarsze, ale starszych chyba nie mam. Za to jakie fajne. Rok 2012 chyba. Wysłane z mojego mądrego telefonu 9 1 Link to post Share on other sites
LosioDriver 619 Posted January 9 Share Posted January 9 Paź 2017 - dzień po zakupie aktualnego Forka 5 Link to post Share on other sites
thomson0073 1631 Posted January 10 Share Posted January 10 A to ja też wrzucę Legaś nr 1. I sprzedałem go w takim stanie: I Legaś nr 2, z prawdziwym kurnikiem. Po zakupie: Aktualnie: Reasumując, do obu Subaru dołożyłem kupę szmalu, na oba nieraz przezywałem ale i tak bym kupił je jeszcze raz. 7 Link to post Share on other sites
house_1 420 Posted January 10 Share Posted January 10 KJS Puchar Lata 2008. To były czasy . 10 2 Link to post Share on other sites
Hardcor 19 Posted January 10 Share Posted January 10 Zdjęcia z alledrogo, gdy go kupowałem 11 lat temu. Sprzedałem jesienią 2020 4 1 Link to post Share on other sites
Maniek95 160 Posted January 10 Share Posted January 10 (edited) Moje pierwsze subaru 2016r. Ale to był przeskok jak w wieku 21 lat przesiadłem się fiata tipo na Legacy 2.5 AT. Historia z subaru zaczęła się z pół roku wcześniej jak kumpel przyjechał do mnie swoją Imprezą GC 1.8 bardzo mi się spodobał ten wóz stwierdziłem że muszę kupić swoje. W 2018 przyszedł czas na coś z turbo i MT. Obecnie Edited January 10 by Maniek95 7 Link to post Share on other sites
Recommended Posts