damiano6699 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Witam posiadam forester sg wersja usa pytanie mam takie musze zmienić amortyzatory potrzebuje porady jakie zamontować co polecacie. Przeważnie poruszam się po drogach gruntowych mało jeżdżę w trasy. Wysłane z mojego SM-N976B przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel.wro Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Pytanie czy chcesz podnosić auto? Do jazdy po drogach gruntowych bez większych dziur uważam że nie potrzeba. Ja mam na podniesionym +4cm kayaby Excel g i nie mam do nich żadnych uwag Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano6699 Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Jeszcze zastanawiam się nad podniesieniem Wysłane z mojego SM-N976B przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel.wro Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 To jak chcesz podnieśc to możesz na starych sprezynach z dystansami. Albo wymiana sprężyn na Ironman lub Dobinsons. Wtedy też będzie twardziej Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano6699 Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Możesz podesłać jakis link do tych amorków i sprężyn. Co do podnoszenia to chyba dam +4Wysłane z mojego SM-N976B przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel.wro Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 7 godzin temu, damiano6699 napisał: Możesz podesłać jakis link do tych amorków i sprężyn. Co do podnoszenia to chyba dam +4 Wysłane z mojego SM-N976B przy użyciu Tapatalka Poszedł priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts