Stomek Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 Dzień dobry wszystkim Jestem czytelnikiem forum od kilku miesięcy i w końcu zdecydowałem się na zakup wrx sti 2015. Świetne auto, natomiast mam jedno pytanie: Czy ktoś posiadający ten model mógłby w wolnej chwili zmierzyć odległość od podłoża do nadkola, zarówno z przodu jak i z tyłu? Bo przy podjeździe do domu (mam taką "hopkę") trochę łapie gdzieś spodem i zastanawiam się czy ten model tak ma, czy to nieoryginalne sprężyny (poprzedni właściciel nie wie). I przy okazji ma ktoś sprężyny eibacha? Bo jeśli te co mam teraz są nieoryginalne to zmieniłbym na eibachy, tylko nie wiem czy nie będzie nadal za nisko? Dziękuję z góry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lutek34 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 jak chcesz , to mogę zmierzyć 2017 WRX z seryjnym zawieszaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stomek Posted December 17, 2020 Author Share Posted December 17, 2020 2 godziny temu, lutek34 napisał: jak chcesz , to mogę zmierzyć 2017 WRX z seryjnym zawieszaniem. Będę mega wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
lutek34 Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Będę mega wdzięcznyU mnie tył i przód, mierząc do błotnika 66,5cmWysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts