wujaszek_misza 92 Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Moze ktos bedzie zainteresowany, Ironman w stanach spredaje lift kity nie tylko zwiekszajace przeswit (ok, z tylu i tak jes obnizone zawieszenie), ale w przeciwienstwie do podkladek zwiekszajace tez skok zawieszenia. https://ironman4x4america.com/suspension-suited-for-subaru/ jestem ciekaw na ile ten skok rosnie, na filmie instruktarzowym nie pokazuja porownania oryginalnego amortyzatora ze sprezyna z nowym, moze sprezyna siedzi tylko wyzej. Ciekaw jestem waszych opinii. Link to post Share on other sites
Karenz 136 Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Miałem w innej marce było wyżej ale jeździło się lepiej bo było też twardziej. Link to post Share on other sites
KPR 856 Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 W dniu 30.11.2020 o 22:12, wujaszek_misza napisał: Moze ktos bedzie zainteresowany, Ironman w stanach spredaje lift kity nie tylko zwiekszajace przeswit (ok, z tylu i tak jes obnizone zawieszenie), ale w przeciwienstwie do podkladek zwiekszajace tez skok zawieszenia. https://ironman4x4america.com/suspension-suited-for-subaru/ jestem ciekaw na ile ten skok rosnie, na filmie instruktarzowym nie pokazuja porownania oryginalnego amortyzatora ze sprezyna z nowym, moze sprezyna siedzi tylko wyzej. Ciekaw jestem waszych opinii. @wujaszek_miszaczyżbyś poważnie myślał nad modyfikacją swojej maszyny? Link to post Share on other sites
wujaszek_misza 92 Posted December 19, 2020 Author Share Posted December 19, 2020 Na tyle powaznie, ze juz mysle jak sprzedac swoje ATki, a sobie zalatwic w rozmiarze 205/80r16 ( do 73 cm srednicy) oklejenie ... albo opcja samochodu stricte na Panzerne wycieczki np. Pajero, albo inne oby tanie w dobrym stanie, z reduktorem, tak na serio, szkoda , ze nie mozna zalozyc sobie opon, pojezdzic tydzien i ocenic, czy to dobry wybor Link to post Share on other sites
KPR 856 Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 dokładnie, dobrze prawisz:) Link to post Share on other sites
Francisza 7 Posted February 28 Share Posted February 28 Proponowany przez Ironman liftkit przeznaczony jest dla Forków SK (2019+) więc chyba nie będzie pasował do SJ ? Link to post Share on other sites
wujaszek_misza 92 Posted March 3 Author Share Posted March 3 To prawda, do SJ nie ma, a SK ma juz inne zawieszenie Link to post Share on other sites
Recommended Posts