Ernest Materlak Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Witam wszystkich. Podłączyłem samochód forek 2.0 s turbo pod interfejs delphi, po czym odczyt z czujnika temperatury zasysanego powietrza jest niezmienny pokazuje - 40oC. Pomyślałem że uszkodzony, poszedłem go namierzyć lecz nie mogę zlokalizować. Szukałem w dolocie, kolektorze nigdzie go nie ma. W przepływce nie widać jest ona na 4 piny. Autko na zimnym trochę kopci i leci wodą lub benzyna z wydechu bo strasznie śmierdzi benzyna. Proszę o pomoc jakieś wskazówki co mogę zrobić z tym fantem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesterSTurbo Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Mam dokładnie tak samo czy to przepływka do wymiany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutra80 Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Nie wiem jak w SF ale w SG turbo temperatura dolotu pochodzi z przepływomierza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klev Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 w s-turbo tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts