thomson0073 Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Dobry na wieczór. Pany dzisiaj miałem dziwną sytuację. Próbuje odpalić auto rozrusznik kręci kręci i jest dźwięk jakby "odbijał" na chwilę, przestawał kręcić i znowu złapał i kręcił... Myślicie, że bendix ma już dość? Mieliście podobną sytuację? Nie ważne czy silnik zimny czy ciepły. I nie jest to regularne. Raz zapali na strzał, drugi raz taka akcja jak wyżej.
stick Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Witaj ,miałem ostatnimi czasy identyczny problem tylko w innym aucie , to były szczotki do wymiany ,pzdr
thomson0073 Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 1 godzinę temu, stick napisał: Witaj ,miałem ostatnimi czasy identyczny problem tylko w innym aucie , to były szczotki do wymiany ,pzdr Dzięki! Muszę je zweryfikować.
maciek323 Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Miałem identyczne objawy w Legacy GT, jakiś rok temu. Rozrusznik do regeneracji.
Bajer98 Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Rozrusznik albo masz do regeneracji albo do wymiany. Zajmij się tym jak najszybciej póki jeszcze jako tako śmiga, bo potem będziesz miał problem
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.