Mikołaj Otremba Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Witam, nie mogłem znalezc na forum podobnego tematu, a szukalem z godzine, jezeli jest juz taki temat to poprosze o link. A wiec zastanawiam sie czy mając zdrową bude GC nie lepiej wyjdzie wsadzić silnik z GT? Z jednej strony bezsens sprzedawac zdrowego GC abg kupic GT w dodatku nie majac pewnosci co siedzi w srodku. Wiec pytanie czy opłaca sie wymieniac silnik? Co wiąże sie z jego wymianą i co by bylo do wymiany po silniku. Pozdro
aflinta Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Silnik, skrzynia, wiązka, komputer, być może półosie z piastami i tylny dyfer, sanki pod silnikiem, wydech, zegary. Nie wiem jak z chłodzeniem i pompą paliwa. Tak na szybko, może coś pominąłem
133699 Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Chłodzenie inne ale da się wpiąć, pompa paliwa też inna. Potem dochodzą hamulce i część zawieszenia.
BelegUS Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 GT to GC. Chyba że GT jest kombi, to jest to GF.
aflinta Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 7 godzin temu, BelegUS napisał: GT to GC. Chyba że GT jest kombi, to jest to GF. W dokładnie tak, ale domyślamy się, że chodzi o wolnossące GC jako biorcę dla gratów z GC/GF GT
BelegUS Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 2 minuty temu, aflinta napisał: W dokładnie tak, ale domyślamy się, że chodzi o wolnossące GC jako biorcę dla gratów z GC/GF GT Niby tak, ale jak ktoś nie czuje potrzeby użyć szukajki lub wręcz zajrzeć do FAQ, to nigdy nie wiadomo
Dzixd Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 ja tutaj już popcorn szykowałem a tu w pierwszym poście odpowiedź. 17 godzin temu, Mikołaj Otremba napisał: Wiec pytanie czy opłaca sie wymieniac silnik? nie opłaca się. chyba że masz rozbite, sprawne mechanicznie gt i będziesz robił sam przeszczep a po całej operacji jak ci się znudzi będziesz sprzedawał w cenie troszkę droższego wolnossaka.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.