JAREKMAX Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Witam. Od 2 miesięcy stałem się posiadaczem modelu B9 i zauważyłem że miga mi podświetlenie stacyjki ( chodzi o czerwony pierścień wokół stacyjki ). Miga od momentu włożenia kluczyka do auta i nie przestaje. Da sie z tym jeździć ale zastanawia mnie czy nie jest to z czymś problem skoro tak miga. Wydaje mi się że zaraz po zakupie tego nie było a pojawiło się gdy pogrzebałem trochę w komputerze diagnostycznym i przez przypadek wykasowałem dane z TPMS. Teraz wpisałem ponownie dane z czujników do auta ale nadal podświetlenie stacyjki miga. Co może być tego przyczyną. Link do filmu który to obrazuje https://www.youtube.com/watch?v=ywgepMIbOqA&feature=youtu.be
lutek34 Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 znalezione na innym forum, zapewne przy zabawie skanerem, wszedłeś w tryb "factory"
JAREKMAX Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Dzięki za pomoc. Według powyższego opisu znalazłem tą opcje w skanerze i przełączyłem z trybu "FACTORY" w tryb "MARKET" i migające podświetlenie stacyjki zgasło. Tak zupełnie przy okazji mam pytanie odnośnie w miarę aktualnych map do wbudowanej nawigacji. Czy zna ktoś z was źródło z którego można zdobyć takie mapy w niedrogiej cenie?
lutek34 Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 24 minuty temu, JAREKMAX napisał: Tak zupełnie przy okazji mam pytanie odnośnie w miarę aktualnych map do wbudowanej nawigacji. Czy zna ktoś z was źródło z którego można zdobyć takie mapy w niedrogiej cenie? nie ma nowszych map jak 2014 pod Core 1
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.