H0RN1 Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Witam, niedawno w moim hawku zaczął ciec lewy spryskiwacz reflektora, otwiera się, ale nie puszcza płynu, który wycieka z pod zderzaka. Stąd pytanie, co trzeba zdemontować i w jakiej kolejności żeby mieć dostęp do bebechów spryskiwacza?
Panbenonium Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Odciągasz go normalnie na zewnątrz i jak odciągniesz, przyblokuj czymś, żebyś mógł go wypiąć.
Luku Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 2 godziny temu, Panbenonium napisał: Odciągasz go normalnie na zewnątrz i jak odciągniesz, przyblokuj czymś, żebyś mógł go wypiąć. albo tak, albo po prostu ściągasz zderzak i jest dostęp, ale da się odciągnąć, tylko nie na chama
Adrian Foto Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 W imprezie GC wolnymssaku tam dostęp jest spoko (i od góry, i od dołu). Banalna rzecz do ogarnięcia :-) Może ci wężyk spadł. Kartony i ładujesz się pod auto. Jak masz możliwość podniesienia to będzie formalność. Gorzej z pompką bo trzeba zbiornik na płyn odkręcać, a jak wrzucisz używkę to zaraz znowu przestanie działać. Przerabiałem to i w sumie olałem temat.
H0RN1 Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 W dniu 15.11.2020 o 13:49, Adrian Foto napisał: W imprezie GC wolnymssaku tam dostęp jest spoko Niestety w GD od góry zasłania reflektor a od dołu halogen, także jednak trzeba ściągnąć zderzak tak, żeby nie uszkodzić spryskiwacza. Na razie olałem temat ale niedługo się za to zabiorę, napiszę niżej jak to przebiegło i zamknę temat.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.