Game Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 No właśnie - da się zmienić Farenheit na Celsjusz w:- klimatroniku?- termometrze zewnętrznym?Mile na km:- komputerze?Częstotliwości na parzyste w radio? Pytanie oczywiście o zmianę z poziomu użytkownika - bez wymiany poszczególnych elementów... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Andrzejxx Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 W jakim aucie ?Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka
Game Posted November 11, 2020 Author Posted November 11, 2020 OBK 2006 2.5NA US Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Andrzejxx Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Z poziomu użytkownika nie da się.Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka
Game Posted November 11, 2020 Author Posted November 11, 2020 No właśnie .... już mam trochę dość przeliczania w google F na CWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
janekbe Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 No właśnie .... już mam trochę dość przeliczania w google F na C Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJest czlowiek na którejś grupie FB Subaru z okolic Wrocławia ktory robi takie rzeczy
Game Posted November 11, 2020 Author Posted November 11, 2020 Jest czlowiek na którejś grupie FB Subaru z okolic Wrocławia ktory robi takie rzeczy Tak wiem - ale ogarnia nowsze Sabiny nie antyki z 2006Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Guest Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Radio to taniej będzie wstawić europejskie. Co do reszty, przewertuj wątek kolegi @Bonless - zmieniał jednostki w swoim LGT, info powinno być w wątku, ale nie jest to po prostu przestawienie danych w menu w kompie, bo elektronika w tych autach nie oferuje takich bajerów;)
Andrzejxx Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Wiem, że człowiek w Zgierzu przestawiał liczniki na km i od razu zmieniał z F na C. Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka
Bonless Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Do zmiany fal na parzyste trzeba zmienić radio na Europę. Co do stopni na panelu A/C to trzeba zmienic region w zegarach ale nie zrobisz tego z poziomu użytkownika. Z tego co mi wiadomo może to ogarnąć użytkownik @bombelllooo lub jedna firma z pod Łodzi. Jeżeli masz mały wyświetlacz komputera pokładowego pod górnym schowkiem a nie duży monitor i wystarczy Ci zmiana temperatury na zewnątrz to kup ten wyswietlacz z wersji europejskiej. Będzie pokazywał temp. w stopniach C ale niestety w spalaniu będzie wyświetlał głupoty.
Guest Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Albo jeszcze prościej - można się też po prostu przyzwyczaić;) jak kilka razy przeliczysz MPG na L/100 to ciężko już tych wartości mniej więcej nie pamiętać. A na stopnie F ktoś podawał ostatnio prostą formułę: (Fahrenheit minus 30)/2. Mniej więcej to się sprawdza;)
Game Posted November 17, 2020 Author Posted November 17, 2020 Albo jeszcze prościej - można się też po prostu przyzwyczaić jak kilka razy przeliczysz MPG na L/100 to ciężko już tych wartości mniej więcej nie pamiętać. A na stopnie F ktoś podawał ostatnio prostą formułę: (Fahrenheit minus 30)/2. Mniej więcej to się sprawdza;) Btw mamy alert minusowych temperatur zewnętrznych w OBK US?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Guest Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 W GT wyświetla się komunikat gdy temp na zewnątrz spada bodajże do 37f albo 35f, czyli jak jest blisko zera. W obu pewnie tak samo jest. Niedługo sprawdzisz;)
Andrzejxx Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Btw mamy alert minusowych temperatur zewnętrznych w OBK US?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMamyWysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.