1uq Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 (edited) VIN checker potwierdził mi, że moja to RS JF1GH7LW48G010901 Country Model Model Code Body Color code Trim code Main Option Code Destination Code Production date BODY ENGINE TRAIN MISSION GRADE SUS Europe (LHD) IMPREZA(GE,GH) G12 GH7ALAW 37J G30 SQ EL 09/2007 W 204 4W 5MT 20RS LH ale po zakupie nadkoli po VIN nie do końca chcą siedzieć z przednim zderzakiem, wygląda jakby te "dokładki" powodowały problem. Dokładka nie jest doklejona, scalona, nie wygląda jakby było coś "modzone". Szukając w googlach "Impreza GH 2.0RS" wychodzą wyniki właśnie z tą dokładką, więc na moje zderzak jest fabryczny ALE... przy spasowaniu "na szybko" tej części nadkola, żeby górne otwory się zgrywały, dół nadkola nie siada tak jak powinien. Mam złe nadkole? Jakiś dziwny zderzak? Czy po prostu jestem za głupi? //edit: było jeszcze o pasie, ale pilniejsza jest kwestia nadkola Edited November 10, 2020 by 1uq Link to comment Share on other sites More sharing options...
1uq Posted November 8, 2020 Author Share Posted November 8, 2020 Ktoś coś? głównie mi chodzi o te nadkola Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 W Imprezie GH 2.0RS, te okolice wyglądają jak na załączonych obrazkach. Nadkole jest prawdopodobnie poprawne, brakuje tu części, rozszerzenia nadkola dla wersji RS i odpowiednich spinek. Numery katalogowe rozszerzeń nadkoli dla zderzaka w wersji RS: 59140FG000 59140FG010 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1uq Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 2 minuty temu, conrad napisał: W Imprezie GH 2.0RS, te okolice wyglądają jak na załączonych obrazkach. Nadkole jest prawdopodobnie poprawne, brakuje tu części, rozszerzenia nadkola dla wersji RS i odpowiednich spinek. Numery katalogowe rozszerzeń nadkoli dla zderzaka w wersji RS: 59140FG000 59140FG010 No i na taką odpowiedź liczyłem, bardzo dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackphoenix1212 Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 (edited) A gdyby ktoś miał analogiczne niedociągnięcia, tylko w tylnym zderzaku to właściwe mogą być elementy jak poniżej: 57731FG090 57731FG100 Wysłałem dziś zapytanie do serwisu ws. dostępności, terminów i cen wszystkich ww. elementów, jeśli odpowiedzą podzielę się wiedzą. EDIT: elementy zasadniczo niedostępne - z ww. był w PL jeden (nie pamiętam który, chyba ten dot. zderzaka przedniego). Czas oczekiwania 2 tygodnie, cena netto 39,50 PLN/szt. Edited November 26, 2020 by blackphoenix1212 nowe informacje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts