Danko Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 @Jurandowpadł na fajny pomysł, więc go realizuje Wrzucajcie fotki naszych Subarek na początku przygody i teraz - gdy już są sztosiwami, bo tu przecież tylko takie Pierwsza fotka - wygrzebałem gdzieś zdjęcie z ogłoszenia o sprzedaży. Druga jest z końca sierpnia/początku września z West Horizon w Gorzowie Wielkopolskim. Dzieli je więc jakieś 1,5 roku w moich rękach - póki co chyba na plus
Guest Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 pomysł fajny, moja przed/po, co prawda modów dokonywało 3 właścicieli, ale ja robię największe mody, zwłaszcza te, których nie widać a czuć
Danko Posted October 28, 2020 Author Posted October 28, 2020 @Sicknesszawsze możesz wrzucić przed/po spod maski U mnie jedyne co, to jest rozpórka i porządek większy.. Ale przez ostatnią awarie tel nie mam zdjęcia sprzed
thomson0073 Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 A w Ex Legasiu się liczy? @Infra się do tego wątku też nadaje
Danko Posted October 28, 2020 Author Posted October 28, 2020 To i zaproszę @WueM, bo niepozorny ssak a też ładny
Oczkoo15 Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 U mnie zmiany kosmetyczne, ale co mi tam Prawie cztery lata temu: Obecnie: A pod maską na początku było tak: Kilka uszczelek pod głowicami później:
Pan Dziedzic Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 Impreza niezawiele zmieniła się wizualnie za to Forester troszkę
BeQuiet Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 23 minuty temu, Oczkoo15 napisał: U mnie zmiany kosmetyczne, ale co mi tam Prawie cztery lata temu: Obecnie: A pod maską na początku było tak: Kilka uszczelek pod głowicami później: Ten grill to samoróbka? W przedlifcie były takie plaster miodu?
Oczkoo15 Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 11 minut temu, BeQuiet napisał: Ten grill to samoróbka? Nieee, oryginalny z Japonii 11 minut temu, BeQuiet napisał: W przedlifcie były takie plaster miodu? Seryjnie nie, ale łatwo można dostosować
Danko Posted October 28, 2020 Author Posted October 28, 2020 Oprócz WueMa, zapraszam też @WaldekW i jego czarną piękność
Jurando Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 No to i moja świnia. Jeszcze na etapie poszukiwania I po zmianach. Ale narazie pokażę tylko to. Więcej zmian jak Forek wróci z serwisu
hvdy Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 1 godzinę temu, Jurando napisał: No to i moja świnia. Jeszcze na etapie poszukiwania I po zmianach. Ale narazie pokażę tylko to. Więcej zmian jak Forek wróci z serwisu Ależ ta dokładka i grill zmienia ten samochód. Z okropnego przodu na całkiem jdmowy
koziolek Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Dwa lata. Na zewnątrz niewiele, pod spodem dużo więcej
Kiwi 4ester Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 1 godzinę temu, koziolek napisał: Dwa lata. Na zewnątrz niewiele No Tak, bagażnik dachowy i snorkel w ogóle nie przykuwają uwagi Elegancko
NightRunner Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 O jaki fajny topic to siem pochwalę XD Przed (FB20, 150KM & 198Nm): Środek po słynnym topieniu: Po (custom FB20 turbo, 281KM & 346Nm) Środek po odbudowie: Wyniki z hamowni:
skwaro Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 To ja też (silnik przed jest randomowy z netu dla porównania, bo swojej brzydkiej komory przed nie zrobiłem :)) P.S Jakieś nowe foty by się przydały...
NightRunner Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Ile jak zwykle tylko kawałek SG pokazać i od razu więcej lajków niż SH Co za wąski horyzont
skwaro Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 8 minut temu, Infra napisał: Ile jak zwykle tylko kawałek SG pokazać i od razu więcej lajków niż SH Co za wąski horyzont Coś Ci pokażę, tylko obiecaj że nie będziesz płakał. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Już? To łap
NightRunner Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 niestety nie znalazłem adekwatnej emotki płaczu do zobrazowania zaistniałej sytuacji
Jurando Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Dobrze zwariowani jesteście . @Infra jeszcze coś przymodzimy i będziemy bronić wersji SH Ale faktycznie te forki jak wychodziły z fabryki to niektóre rozwiązania były nie do przyjęcia. Zwłaszcza chromy. Ale dobrze że są dostępne elementy do modyfikacji wyglądu, czasem bardzo długo trzeba szukać. Ja jak szukałem Forka to od razu z myślą o zmianie wyglądu. Wnętrze jest ok. Proste i przyjemne. Ale też wchodzi w rachubę obszycie wszelakich plastiko.
NightRunner Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 1 godzinę temu, Jurando napisał: Dobrze zwariowani jesteście . @Infra jeszcze coś przymodzimy i będziemy bronić wersji SH Ale faktycznie te forki jak wychodziły z fabryki to niektóre rozwiązania były nie do przyjęcia. Zwłaszcza chromy. Ale dobrze że są dostępne elementy do modyfikacji wyglądu, czasem bardzo długo trzeba szukać. Ja jak szukałem Forka to od razu z myślą o zmianie wyglądu. Wnętrze jest ok. Proste i przyjemne. Ale też wchodzi w rachubę obszycie wszelakich plastiko. nie mam już nawet śladu chromu. chrom to nieporozumienie. do goebbelsów z chromem. wnętrze to mam już perfekt odj... jeszcze tylko nakładki pedałów STI i coś z ręcznym co do zewnętrza to idzie na malowanie plastików za tydzień. Maluję progi, chlapacze ori plastikowe, tylny zderzak i przód (mowa o plastikach nie w lakierze). Pięknie siądzie w dół optycznie bez tego przyciężkiego optycznie pakietu aero/ sport. potem jakaś dokładeczka pod przedni zderzak i jest FEST.
dominikd Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 27 minut temu, Infra napisał: i coś z ręcznym juz podpowiadalem kiedys ... z BRZ - skórzana rączka i mieszek przeszyty czerwoną nicią. Znajdę zdjęcia jak u mnie w ukradzionym forku wygladal, to wrzuce (juz mam). a jeszcze jak srodek, to przy czarnych przyciskach w polifcie, az sie prosi o taki mod (wg mnie oczywicie)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.