Jump to content

Legacy 4 2004 wymiana maski

Gawith666

Recommended Posts

Posted

Witam,

Muszę wymienić maskę w moim Legacy z 2004 roku. Orientujecie się czy maska z wlotem (z diesla) pasuje? Wydaje mi się że tak, ale wolę się upewnić zanim się kupię k w razie pomyłki rozczaruje. 

Posted
39 minut temu, ipsx82 napisał:

I brudzi komorę silnika pięknie  (wiem z autopsji) :P

Eeee tam w imprezie WRX nie brudzi mi tak bardzo, może i tu nie będzie :D

Posted

Jeśli brak intercoolera to będzie brudzić , ja musiałem zamontować na kilka miesięcy od twinturbo do wolnosaka  na czas naprawy maski bez kurnika to pełno syfu było.

Posted
2 godziny temu, matios16 napisał:

Nie wystarczy od spodu czegoś pospawać, żeby zatkać ten wlot? 

albo lepiej - intercooler założyć jak już jest maska... a jak już jest maska i intercooler to turbo ;)

Posted

Pomyslalem o kompresorze rotrexa. To takie pol turbo bo zamiast strony cieplej mamy naped z paska

Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka

Posted
50 minut temu, Tinuviel napisał:

albo lepiej - intercooler założyć jak już jest maska... a jak już jest maska i intercooler to turbo ;)

Zdecydowanie polecam takie rozwiązanie :D

Posted
17 godzin temu, Oczkoo15 napisał:

Tak, pasuje :)

Kolega pyta czy od diesla pasuje, a to jest POLIFT. W temacie jest 2004r więc przedlift i NIE będzie pasować. Czytajcie temat ze zrozumieniem i nie wprowadzajcie chłopa w błąd.:facepalm:

Posted
Godzinę temu, kozi-24 napisał:
19 godzin temu, Oczkoo15 napisał:

Tak, pasuje :)

Kolega pyta czy od diesla pasuje, a to jest POLIFT. W temacie jest 2004r więc przedlift i NIE będzie pasować. Czytajcie temat ze zrozumieniem i nie wprowadzajcie chłopa w błąd.:facepalm:

Akurat maski z polifta do przedlifta pasują zamiennie, więc nie wiem o co Ci chodzi :OO: Tak samo maski z Outbacka pasują do Legacy.
Będzie pasować bez problemu. 

Posted
21 godzin temu, Oczkoo15 napisał:

Akurat maski z polifta do przedlifta pasują zamiennie, więc nie wiem o co Ci chodzi :OO: Tak samo maski z Outbacka pasują do Legacy.
Będzie pasować bez problemu. 

A mnie sie zawsze wydawało że nie pasują:blink:, sory mój błąd.

Posted

Jak ktoś kiedyś widział, że nie pasują, to pewnie z amerykańca była maska.
USDM (Ameryka) nie pasuje (jak na moją wiedzę), a EUDM (Europa) i JDM (Japonia) pasują.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...