dominikd Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 (edited) Hej, mam pytanie, czy ktoś może mi zmierzyć ile oryginalnie ma długości śruba / szpilka w górnej poduszce amorka przod (pacjent to akurat legacy, ale pewnie to samo w imprezie i forku). ja podczas dokrecania ukrecilem a nie chcialbym kupowac calej poduszki, bo ta jest sprawna. A moze ktos ma akurat zuzyte poduchy i moglby nawet wybic mi jedna? z gory dzieki! Edited October 26, 2020 by dominikd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Hej, mam pytanie, czy ktoś może mi zmierzyć ile oryginalnie ma długości śruba / szpilka w górnej poduszce amorka (pacjent to akurat legacy, ale pewnie to samo w imprezie i forku). ja podczas dokrecania ukrecilem a nie chcialbym kupowac calej poduszki, bo ta jest sprawna. A moze ktos ma akurat zuzyte poduchy i moglby nawet wybic mi jedna? z gory dzieki!Daj jakaś śrubę 10.9. Nie musi to być szpilka. Chwycisz ja od dołu i przykrecisz góra. Niektórzy tak robią gdy montują podkładki do liftu w forku czy OBK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikd Posted October 26, 2020 Author Share Posted October 26, 2020 Teraz, ewemarkam napisał: Chwycisz ja od dołu i przykrecisz góra. Dzieki, taki oczywiscie byl moj pierwszy pomysl, ale wolalbym to zrobic jak seria. No ale jak nic nie znajde, to pojde ta drogą Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikd Posted October 26, 2020 Author Share Posted October 26, 2020 No i oczywiscie jak ktos moze poratowac taka szpilka ze starej poduszki, to bede dozgonnie wdzieczny Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipsx82 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 U mnie są wolne szpilki od poduszki z legacy II jeszcze oryginał bo po 25 latach wymieniłem je na nowe , wieczorem zmierzę jej całkowitą długość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikd Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 2 minuty temu, ipsx82 napisał: U mnie są wolne szpilki od poduszki z legacy II jeszcze oryginał bo po 25 latach wymieniłem je na nowe , wieczorem zmierzę jej całkowitą długość. Cyknij pls fotke. Pytanie czy tez sa na wieloklin wbijane w poduszke, czy jest sruba od spodu Wielkie dzieki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipsx82 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Z tego co pamiętam to wbijane na wieloklin. Jak wymiar przypasi to dwie mogę podarować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikd Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 14 minut temu, ipsx82 napisał: Z tego co pamiętam to wbijane na wieloklin. Jak wymiar przypasi to dwie mogę podarować. Cudownie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipsx82 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Długość standardowej wersji mocowania amorka ma 2,7 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikd Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 dzieki!podejrzewam ze dlugosc sie nie zmienila na przestrzeni lat byc moze jutro bede mial jedna poduche (dawce szpilki), to nie bede dalej zawracal gitary, ale jakby cos sie zmienialo, to bede sie pewnie prosil dalej...pzdr,DominikSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts