Bartek998 4 Posted October 16, 2020 Author Share Posted October 16, 2020 W dniu 4.10.2020 o 19:54, archi_voo napisał: Mam pytanie: czy auto rozkręca Ci się do maksymalnych obrotów na każdym biegu, czy im wyższy bieg tym mozolniej? Wydaje się jechać ok na każdym biegu. Rozkręca się dość szybko i równo na każdym biegu. Oczywiście na 5 już jest wolniej. Link to post Share on other sites
Krzysiek_P 0 Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Wystarczyła wymiana 2 sond i regulacja gazu? czy ruszałeś coś w kacie i innych regulacjach? Link to post Share on other sites
Dawid1 4 Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 pamiętaj że parametry sondy to nie tylko wtyczka! Nawet jak zmienisz może nie działać poprawnie (inna specyfikacja sondy). Najlepiej dobrać taką która pasuje plug & playJestem po wymianie sondy na blueprinta, I uwazam ze zamulenie 2.5- 3 k rpm, ogolnie rozwijanie mocy się poprawiło . Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Bartek998 4 Posted October 22, 2020 Author Share Posted October 22, 2020 W dniu 19.10.2020 o 08:12, Krzysiek_P napisał: Wystarczyła wymiana 2 sond i regulacja gazu? czy ruszałeś coś w kacie i innych regulacjach? Tylko wymiana sond i regulacja gazu. Kat nie ruszany Link to post Share on other sites
Bartek998 4 Posted October 22, 2020 Author Share Posted October 22, 2020 21 godzin temu, Dawid1 napisał: Jestem po wymianie sondy na blueprinta, I uwazam ze zamulenie 2.5- 3 k rpm, ogolnie rozwijanie mocy się poprawiło . Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka I Ok! Niech się sprawuje! Moje auto na prawdę teraz jedzie dobrze! Powodzenia i pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Recommended Posts