safari Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 w którym miejscu jest klakson? przestał działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Ja mam 2.5XT to mam dwie trabki. Znajduja sie one jak by pod reflektorami. Dostep od spodu. Trzeba podgiac lub zdemontowac taka elastyczna oslone. Jedna albo dwie spinki do demontazu. Ta sama droga dostepu jak do wymiany zarowek przeciwmgielnych. Jedna trabka z lewej i jedna z drugiej. Moze powinienes sprawdzic na poczatek bezpieczniki. A awaryjne Ci dzialaja?!? O ile sie nie myle to klakson i awaryjne sa na tym samym bezpieczniku. Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
safari Posted September 8, 2020 Author Share Posted September 8, 2020 wszystko inne działa.. oprócz podgrzewana foteli.... bezpieczniki ok są Link to comment Share on other sites More sharing options...
safari Posted September 8, 2020 Author Share Posted September 8, 2020 znalazłem je.. za lewym przednim światłem przeciwmgielnym... chyba spalone oba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safari Posted September 8, 2020 Author Share Posted September 8, 2020 na szczęście to nie to... trąbki obie dobre... za to przekaźnik od nich padł... niby napięcie było ale pod obciążeniem już nie działał jak powinien. wymiana przekaźnika załatwiła sprawę:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.