Wade Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Czy ktoś kiedyś montował takie tarcze i jest chętny podzielić się opinią? https://allegro.pl/oferta/tarcze-indiglo-subaru-forester-2gen-moman-wzor-2-9081183421 Ewentualnie czy można gdzieś dostać zwykłe tarcze albo niezwykłe ale nie wymagające dodatkowego zasilania? Musze zmienić MPH na KPH a że z zegarami ciężko to zastanawiam się nad zmianą samych tarcz? I jeszcze kwestia jak wygląda spawa z wyciągnięciem wskazówek? Przerabiałem temat w Imprezie GC przedliftowej i nigdy więcej
Farmer Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Montowałem tarcze tego rodzaju do imprezy gc. Były robione na moje zamówienie aby wyglądały jak oryginalne plus moje logo. Bardzo dobry efekt. Świecą jak oryginalne, te bez podświetlenia nie rozprowadzają równomiernie światła. Nie polecam takiego rozwiązania.
Wade Posted August 30, 2020 Author Posted August 30, 2020 Na taką opinie liczyłem Miałem nadzieję że zakładając same tarcze bez podłączenia dodatkowo zasilacza do podświetlania też to będzie dobrze wyglądać ale widzę że nie koniecznie.
Kiwi 4ester Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 W dniu 28.08.2020 o 19:57, Farmer napisał: Montowałem tarcze tego rodzaju do imprezy gc. Były robione na moje zamówienie aby wyglądały jak oryginalne plus moje logo. Bardzo dobry efekt. Świecą jak oryginalne, te bez podświetlenia nie rozprowadzają równomiernie światła. Nie polecam takiego rozwiązania. Podrzucisz fotę jak to u Ciebie wygląda?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.