Jakim71 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Subaru to marka która mocno doświadcza swoich Klientów. Dzisiaj zespół mi sie trojnik spryskiwacza. Rozegrałem podszybie od strony silnika i zastałem pęknięty element. Pisze ten temat bo pewnie komuś tez to przydarzy. Rozwiązanie problemu znalazłem na szybko w markecie budowlanym na dziale ogrodniczym. Mają trojnik 4mm x6mm. Po dodaniu obejm wszystko działa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaswoj Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 @Jakim71 dzięki! Właśnie zmagam się z tym problemem. Powiedz mi jeszcze, podszybie od strony silnika ma taką uszczelkę na całej szerokości szyby. U mnie kiepsko ona wygląda i zastanawiam się czy powinienem ją wymienić. Miałeś taki dylemat też może? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakim71 Posted November 12, 2020 Author Share Posted November 12, 2020 Uszczelki nie wymieniałem i jakoś jej nie pamiętam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujaszek_misza Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Jakis czas temu pisalem o tym samym ja wzialem trojnik do skepu motoryzacyjnego i kupilem podobny za „grosze” ps. Przy okazji zlamalem mocowanie jednego z plastikow i to juz bylo jakies 50 zl w Aso Sa filmiki na youtube jak to rozbierac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts