miki_mi2 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Siema, Ile kosztuje robota kielichów tylnych w Robalu ? Palce wchodzą do środka od zewnątrz przy kole . Rozważam czy się skusić na fajnego robaka ale kielichy do roboty. Ktoś robił u siebie ? Kompleksowa robota u blacharza, tak na lata. 2 tys starczy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikon Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Wg mnie nie starczy. Rozeznawałem kiedyś temat i raczej budżet trzeba podwoić u niezłego fachowca. Ja zdecydowałem się na naprawę we własnym zakresie jednak - powoli, dokładnie i skrupulatnie wszystko wyczyścić, wspawać co i gdzie trzeba nowe i zdrowe, potem dobrze zabezpieczyć i jak coś wylezie to winą obarczać siebie, a nie mieć pretensji do innych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwylok Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 U mnie było tak fatalnie, że nie mogłem znaleźć chętnego aby się podjął naprawy. Ostatecznie jeden polecany magik to zrobił za 1000zl czy 1100zl bo mu "sporo materiału poszło". Tak że zależy jak trafisz.Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
hugo Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 (edited) Mogę zrobić za "tysiunc", ale gwarancja do bramy. Za porządnie zrobione kielichy trzeba liczyć 3k plus. Edited August 15, 2020 by hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sikooo11 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Osobiście teraz to przechodzę, zabawa z rudą to najgorsze co może być... I myślę że cenowo trzeba liczyć 3k w górę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwylok Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Ja pisałem tysiąc za same kielichy. Jeśli tam już są dziury to pewno nadkola, ranty i dookoła też trzeba ciąć i naprawiać bo woda się lala. Potem lakiernik i się zrobi 3k. Ja ta resztę zrobiłem we własnym zakresie.Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts