Gracowy Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Szanowni, czy ktos orientuje sie gdzie, czy i za ile mozna przelozyc kierownice w EvoV z RHD na LHD ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Jeśli to ten o którym myśle o ślicznie wygląda. Co do przekładki, to nie wiem czy jest tak łatwo jak w Imprezie, ale pewnie Stec się na tym zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 W Evo jest niesymetryczna buda, blacharz potrzebny do przekładki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Czyli wycinanie i wspawywanie przegrody? Da się zrobić. Ale zastanawiam się czy nie lepiej kupić jakiegoś Lancera kibla 1.5 i wykorzystać jego budę :?: Dało by rade :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 mati, a czasem to nie oznaczałoby rzeźby w podłodze ? (miejsce na wał itd) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 mati, a czasem to nie oznaczałoby rzeźby w podłodze ? (miejsce na wał itd) Hahaha, no tak, zapomniałem że Lancer jest FWD :roll: Wybacz poniedziałek jest :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracowy Posted April 30, 2007 Author Share Posted April 30, 2007 Dzwonie do Steca :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 mati, malo prowdopodobne EVO ma znacznie sztywniejsza bude.Ja bym tak zostawil i jezdzil.Przynjmniej orginalnie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 A ja się zastanawiam czy komuś się fora nie pomyliły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k@mil Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Przekladka w Evo to powazna robota, bo jak juz stwierdzono, auto jest niesymetryczne, w przeciwienstwie do np. Imprezy. Oprocz przegrody czolowej dochodza jeszcze istotne czesci, np. przekladnia kierownicza, koniecznosc przekladania kabli itp. Sam myslalem o RHD, ale po zbadaniu tematu doszedlem do wniosku, ze prosciej jednak znalezc auto z kierownica fabrycznie po wlasciwej stronie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracowy Posted May 1, 2007 Author Share Posted May 1, 2007 o i konkretna odpowiedz dzieki K@mil! A ja się zastanawiam czy komuś się fora nie pomyliły? :?: zestresoway jestes czy co ? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 :?: zestresoway jestes czy co ? :wink: To było jeszcze przed wykastrowaniem z wątku tematów okołobazarowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracowy Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 A gdzie te bazary na ktorych Evo V sprzedaja ? :shock: Dawaj namar lece Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Gracowy, http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=104767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Gracowy zagadaj do jarkowego z tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracowy Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 jarkowy z tk ? - tj turbo killers ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracowy Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 Kashmere BTW podrzuc mi plizzzz fotki z Gdyni :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 jarkowy z tk ? - tj turbo killers ? tak o niego mi chodzi. a co do fotek to nie wiem ktore chcesz :neutral: dawaj PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts