pawlaswrc Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 Przekładał może ktoś maty grzewcze w fotelach Imprezy GD? Myślę, czy da radę i ile to roboty przełożyć z kubełków RS/WRX, do niebieskich z STI GD. Chyba, że jest już temat, to podrzućcie linka, bo nie znalazłem.
ewemarkam Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 Przekładałem w Forku SF z foteli z przedlifta do "skór" z polifta. Jest trochę roboty ale da się. Grunt to maty zamontować tak samo w "nowych" fotelach, chodzi tutaj o przewleczenie ich pod drutami od tapicerki itp. Jak rozbierzesz to będziesz wiedział o co chodzi. Przydaje się trochę taśmy dwustronnej. Na jeden fotel zeszło mi niecałe 2 godziny, pod warunkiem że nie składamy dawcy. Na kresce jest opis jak to wygląda w Forku a mod miał dodać zdjęcia gdy mu je wysłałem na pocztę. https://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f=31&t=22237&view=unread#unread
pawlaswrc Posted January 22, 2020 Author Posted January 22, 2020 Fajnie, coś już wiem. Może przeklej tamten post tutaj ze wstawionymi zdjęciami. będzie łatwiej sobie to zwizualizować.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.