RadekKraków Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Witam , zakupiłem bardzo ładnego GC wolnossącego 2,0 wersja RX 125KM i mam pytanie co i za ile można zrobić z wydechem, żeby choć w jakimś stopniu "bulgotał" jak w STI ? Oczywiście zdaję cobie sprawę , że tak samo nie będzie, ale może choć trochę uda się go "obudzić" Z góry dziękuje !
Adrian Foto Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 W dniu 21.01.2020 o 15:03, RadekKraków napisał: Witam , zakupiłem bardzo ładnego GC wolnossącego 2,0 wersja RX 125KM i mam pytanie co i za ile można zrobić z wydechem, żeby choć w jakimś stopniu "bulgotał" jak w STI ? Oczywiście zdaję cobie sprawę , że tak samo nie będzie, ale może choć trochę uda się go "obudzić" Z góry dziękuje ! Kupić kolektor różnoodległościowy i dobrą grubą końcówkę. Miałem taki zestaw w 1.6, i dawało strasznie. Głębokie basowe brzmienie, aż głowa bolała :-) Zmieniłem kolektor na zwykły, bo chciałem zobaczyć jak auto będzie się zachowywać na fabrycznym do 1.6, no i jest ciszej. Mam jeszcze ten kolektor różnoodległościowy ale nie wiem czy chce sprzedać. Może kiedyś do niego wrócę.
Krzysztof Burbo Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 W dniu 21.01.2020 o 15:03, RadekKraków napisał: Witam , zakupiłem bardzo ładnego GC wolnossącego 2,0 wersja RX 125KM i mam pytanie co i za ile można zrobić z wydechem, żeby choć w jakimś stopniu "bulgotał" jak w STI ? Oczywiście zdaję cobie sprawę , że tak samo nie będzie, ale może choć trochę uda się go "obudzić" Z góry dziękuje ! Przestudiuj sobie ten temat
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.