Pjotrula Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Mój składak,czytaj - moje auto ,nie pokazuje prędkości Ogólnie to silnik EJ20BUB, wiązka przerabiana z Imprezy GC WRX japońskiej (Czyli oryginalnie licznik był na linkę) W skrzyni mam czujnik prędkościomierza na 3 piny i dorobioną wiązkę do tego czujnika, również na 3 pin Jak się dowiedziałem to taki czujnik był w poliftach i nie będzie działał w moim aucie (Swoją drogą nie wiem dlaczego ktoś "dorobił" wiązkę na czujnik poliftowy do przedlifta ) Mam zegary z przedliftowego EU GT i nie pokazuje mi prędkości I tutaj jest moja zagwozdka Kupować czujnik prędkości do skrzyni na linkę i montować Zegary na linkę czy przerabiać tą wiązkę na czujnik 2 pin i montować czujnik 2 pinowy bez zmiany zegarów? Ewentualnie czy da się jakoś dostosować aby czujnik 3 pinowy działał w moim aucie? Czekam na wasze sugestie
Pjotrula Posted January 14, 2020 Author Posted January 14, 2020 Dobra ogarnąłem,że jak się ma linkę to nie ma czujnika tylko linkę się wkręca w skrzynię więc wystarczy,że linkę kupię dobrą
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.