ganzikgd4 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Tematów związanych z tytułem jest trochę ale im więcej czytam tym mniej wiem - Dlatego stawiam jedno proste pytanie i liczę też na prostą odpowiedź Samochód:Impreza Hawk 2.0R EJ204 Czy do sprawdzenia luzu zaworowego konieczne jest wyjęcie silnika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcd84 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Nie ma potrzeby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganzikgd4 Posted November 28, 2019 Author Share Posted November 28, 2019 (edited) Dzięki W związku z powyższym mam drugie pytanie: 1. Czy w okolicy bliższej lub trochę dalszej niż Trójmiasto jest ktoś, kto ogarnia takie tematy jak sprawdzenie tego luzu i wymianę rozrządu ? Jak zawory do regulacji to silnik do góry wiadomo ale przynajmniej wtedy jest uzasadnienie ceny operacji. Niestety jedyne powszechnie znane 3 miejsca w 3city tj. 1x ASO +2x nie ASO chcą wyjmować silnik do sprawdzenia .......za naprawdę duże pieniądze Edited November 28, 2019 by ganzikgd4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts