kipp3r Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Uszanowanie, czy SIP jest w stanie rozkodować japoński krótki vin ? interesuje mnie tzw datacard wyposażenia itp itd ?? serwis odsyła do centrali Link to comment Share on other sites More sharing options...
kipp3r Posted November 25, 2019 Author Share Posted November 25, 2019 Można zamknąć, pierwszy lepszy z internetu serwis w jp odpisał na maila. Nie Ma co się dziwić ze evo góra jak tak działa odpowiedz działy technicznego Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_dz Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Godzinę temu, kipp3r napisał: Można zamknąć, pierwszy lepszy z internetu serwis w jp odpisał na maila. Nie Ma co się dziwić ze evo góra jak tak działa odpowiedz działy technicznego Musi Pan wiedzieć, że Dział Techniczny zawsze ma dobre przeczucia co do ludzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kipp3r Posted November 25, 2019 Author Share Posted November 25, 2019 prywatne przeczucia proszę pozostawić dla siebie, a potencjalnego klienta obsłużyć. Nie wiem, nie chce mi się - wystarczy napisać NIE MOŻEMY i temat zamknięty. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi jest olaniem tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIAŁ TECHNICZNY Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Godzinę temu, kipp3r napisał: prywatne przeczucia proszę pozostawić dla siebie, a potencjalnego klienta obsłużyć. Nie wiem, nie chce mi się - wystarczy napisać NIE MOŻEMY i temat zamknięty. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi jest olaniem tematu Szanowny Panie, Musi Pan zrozumieć, że mamy wiele na głowie, mimo to staramy się zawsze udzielać odpowiedzi tu na forum. Niemniej jednak nie mamy możliwości tego uczynić na bieżąco- za co przepraszamy. DT Link to comment Share on other sites More sharing options...
kipp3r Posted November 25, 2019 Author Share Posted November 25, 2019 nie ma problemu, serdecznie dziękuję za odpowiedź na poziomie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts