Mandzor Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Witam, wymieniając filtr pyłkowy znalazłem odpięte zielone wtyczki od strony pasażera pod schowkiem , bardziej tam gdzie nogi, I nie mogę znaleźć do czego nie są. Mam pytanie również odnośnie instrukcji, mam tylko niemiecka , znajdę gdzieś w Internecie Polską, do legacy iv 2006 2.0 EJ204? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orear Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Instrukcję, manual znajdziesz prędzej w języku angielskim, a jak bardzo chcesz po polsku to ASO takie coś oferuje. Jak kupowałem swoje Subaru to poprzedni właściciel powiedział, że otrzymał instrukcję w j. polskim za free. Auto pochodzi ogólnie ze Szwajcarii więc instrukcja też była po ichniemu. A jeśli chodzi o te wtyczki to już ktoś tu coś o nich pisał kiedyś i powinny być rozwarte. Niemniej jednak, może tu znajdziesz odpowiedź: http://jdmfsm.info/Auto/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyckocholik Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Powinna być rozpięta, spina się ją jak masz wpięty kabel w obd i chcesz puścić testy serwisowe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts