Szymon Koronkiewicz Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 W hurtowniach uszczelki nie mają. W necie te które znalazłem nie obejmują w opisach mojego modelu. Benzyna. Pojemnosć 2.0 125 koni. Subaru Legacy w wersji kombi z 2001 roku. Czy ktoś z was orientuje sie gdzie można kupić taką uszczelkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziolek Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 To jest oficjalne forum Subaru Import Polska więc polecamy tylko ASO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomson0073 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Godzinę temu, Szymon Koronkiewicz napisał: Czy ktoś z was orientuje sie gdzie można kupić taką uszczelkę? ASO, najtaniej, najszybciej. Piszę całkiem serio. Przesyłka droższa od OEM uszczelki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcd84 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Szukaj tej części: 16175AA200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 A jak nie to kup w motoryzacyjnym tekturę do uszczelek i wytnij sobie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PILOTZOLSZTYNA Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 a jak rozwali uszczelkę to jak wytnie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzixd Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 a jak rozwali uszczelkę to jak wytnie?? Od korpusu można dorobić. Wysłane z mojego mądrego telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomson0073 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Jeżeli ta uszczelka nigdy nie była wymieniana to będzie tak zwulkanizowana/przyklejona do przepustnicy, że będziesz się kolego musiał troszkę natrudzić, żeby wszystko ładnie wyczyścić. Ja sugeruję zakup nowej. Masz pewność, że wszystko będzie OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon Koronkiewicz Posted November 7, 2019 Author Share Posted November 7, 2019 Zamówiłem nową dzięki chłopaki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebieskiultras Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 nowa w aso koszt około 10 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
PILOTZOLSZTYNA Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 się wszyscy rozgadali bo a każdy przepustnicę czyścił 19 godzin temu, Dzixd napisał: Od korpusu można dorobić. Wysłane z mojego mądrego telefonu a tak jak piszesz to się zastanawiam po co ta uszczelka delikatnie z korpusu wystaje?? Japońce jakoś wszystko w jakimś celu robią (niemiaszki też) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts