Pepitoo Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Ostatnio robili mi rozrzad od kiedy zabrałem od nich fure nie mam podświetlenia zegarów i skrzyni biegów, bezpieczniki wszystkie są ok, jakieś rozwiązania?? Podejrzewam że może masa nie podpięta ale nie wwiem jak sprawdzić. Prosze o podpowiedzi. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicoBZR Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Najszybciej to oddać to tego serwisu, przecież będą wiedzieć gdzie co odkręcali. Ew sprawdzałeś przy lewej manetce (tam gdzie kierunki) masz pokrętło regulujące podświetlenie zegarów Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Ostatnio grzebałem trochę z licznikiem i manetkami. Po złożeniu wszystkiego okazało się że też nie mam podświetlenia. A tu tak jak wyżej kolega napisał. Pokrętło od jasności skręcone na minimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepitoo Posted October 26, 2019 Author Share Posted October 26, 2019 Manetka na full wszystko jak być powinno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 (edited) Bezpieczniki sprawdziłeś miernikiem czy po prostu wizualnie? Moduł od oświetlenia powinien być po prawej stronie, za schowkiem. Czarna wtyczka 6 pinowa. Zasilone to jest z bezpieczników 20 i 21. Edited October 26, 2019 by ewemarkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepitoo Posted October 26, 2019 Author Share Posted October 26, 2019 Wizualnie jutro poszukam wtyczki xD dzięki za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepitoo Posted June 7, 2020 Author Share Posted June 7, 2020 Problem nie rozwiązany ale wiem już że włącza się podświetleń ie zegarów gdy włączam podgrzewanie foteli, gdzie może leżeć problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Wyjmij bezpiecznik od podgrzewania foteli i sprawdź wtedy co z tym podświetleniem.Zakładam że moduł i jego zasilanie są ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts