Schwefel Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Kogo polecacie a kogo nie? Żeby było zgodnie z regulaminem może być na priv. Samochód 20-to letni, więc w grę wchodzi mechaniczne usunięcie ognisk korozji + wytrawienie + nałożenie warstwy antykorozyjnej (raczej czarnej niż bezbarwnego wosku). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRB Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Napisz do @badyl! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hvdy Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Też polecam, robil mojego gtka z tego samego roku co Twój Link to comment Share on other sites More sharing options...
XV_2019 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 (edited) Właśnie zrobiłem maksymalne zabezpieczenie nowiutkiego XV u @badyl. Szczerze polecam. Konkret, terminowość (nawet 2 dni przed), zdjęcia w trakcie pracy (nieumawiane), solidność, no i cena (za taką orkę to bym chyba zażądał więcej, poza tym dobry towar swoje kosztuje) *Nie pytajcie proszę ile zapłaciłem bo to tajemnica handlowa! Edited February 10, 2020 by XV_2019 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirkdiggler Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Klasa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciuo Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Hmm to jest jakiś bezbarwny wosk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badyl Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Hmm to jest jakiś bezbarwny wosk? Te zdjęcia są po myciu i czyszczeniu Tu jest powłoka.Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciuo Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 (edited) 9 godzin temu, badyl napisał: Te zdjęcia są po myciu i czyszczeniu Tu jest powłoka. Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka No właśnie to było ironicznie bo przeglądając temat spodziewałem się zobaczyć pojazd już zabezpieczony Edited February 11, 2020 by maciuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
abecer Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 (edited) 16 godzin temu, maciuo napisał: Hmm to jest jakiś bezbarwny wosk? Tak Edited February 11, 2020 by abecer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XV_2019 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Podaję więcej fotek z operacji u @Badyl Innotec bezbarwny i bursztynowy (użyte dwa kolorki - z tego co wiem - ale to bez znaczenia). 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotro Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Pozwolę sobie odkopać temat, bo sprawa dla mnie aktualna a może ktoś ma jakieś nowe rady lub spostrzeżenia; pacjent: forester sh (my11). W stanie ogólnie niezłym i fajnie by było żeby tak zostało Stąd pomysł na przeczyszczenie nalotów korozji i położenie zabezpieczenia... sam tego absolutnie nie mam gdzie i jak robić, Wiem, że kluczowe jest szuszenie auta w tym procesie. I pytanie: jakie są warte poleceni miejsca (w Warszawie albo blisko) gdzie ogarniają temat zabezpieczenia antykorozyjnego bez fuszerki? Czy może o tej porze roku jest już za późno na sensowne zabezpieczenie i nie zawracać sobie tym głowy do lata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orear Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 W dniu 29.11.2021 o 22:10, Piotro napisał: Pozwolę sobie odkopać temat, bo sprawa dla mnie aktualna a może ktoś ma jakieś nowe rady lub spostrzeżenia; pacjent: forester sh (my11). W stanie ogólnie niezłym i fajnie by było żeby tak zostało Stąd pomysł na przeczyszczenie nalotów korozji i położenie zabezpieczenia... sam tego absolutnie nie mam gdzie i jak robić, Wiem, że kluczowe jest szuszenie auta w tym procesie. I pytanie: jakie są warte poleceni miejsca (w Warszawie albo blisko) gdzie ogarniają temat zabezpieczenia antykorozyjnego bez fuszerki? Czy może o tej porze roku jest już za późno na sensowne zabezpieczenie i nie zawracać sobie tym głowy do lata? Robiłem w Wyszyński Auto Centrum. Mają halę gdzie suszą wóz, robią zdjęcia w czasie pracy i wysyłają mailem, po wykonanej robocie auto stoi na zamkniętej, ocieplanej hali i sobie schnie wszystko w normalnych warunkach aż odbierzesz. Cena jest moim zdaniem adekwatna do wykonanej pracy - zawsze można zrobić lepiej (patrz temat w nielegalu) i drożej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bootsy Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 A jaki to jest koszt? Tak orientacyjnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orear Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 17 minut temu, Bootsy napisał: A jaki to jest koszt? Tak orientacyjnie Za Legacy IV w kombi wyniosło mnie 1700. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daroot Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 W dniu 29.11.2021 o 22:10, Piotro napisał: Czy może o tej porze roku jest już za późno na sensowne zabezpieczenie i nie zawracać sobie tym głowy do lata? I to jest sensowne podejście do tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badyl Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Wszystko zależy od miejsca w jakim wykonuje się zabezpieczenie . Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 U @badyl nie ma lipy, robota pierwsza klasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozeek Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 W dniu 20.12.2021 o 20:14, kowal napisał: U @badyl nie ma lipy, robota pierwsza klasa Potwierdzam - mistrzostwo świata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotro Posted December 25, 2021 Share Posted December 25, 2021 On 12/21/2021 at 9:39 PM, kozeek said: Potwierdzam - mistrzostwo świata! a gdzie @badyl działa? dzięki za polecenie, uwagi i foty powyżej. Będę działał z rozwagą. pozdr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozeek Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 W dniu 25.12.2021 o 11:08, Piotro napisał: a gdzie @badyl działa? Odezwij się na priv do niego, będziesz wszystko wiedział Link to comment Share on other sites More sharing options...
badyl Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 Się działa. Najpierw mycie i suszenie. Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
badyl Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Czekamy na właściciela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
badyl Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Lanosów ruda nie oszczędza także. Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubaruLPG Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 W dniu 7.07.2022 o 17:55, badyl napisał: Lanosów ruda nie oszczędza także. Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka To i tak dobrze... u mnie w SH wymieniają się progi.. a dziura z tyłu była podobna, niestety środkowa kratownica znikła... swoją drogą z tyłu wzmocnienie progu jest w lanosie jak i SH zaraz przy jego końcu. trochę to niefortunny układ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts