Adam Symp Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Witajcie, miałem tylko jeden kluczyk z immobiliserem, a w kluczyku wbudowany pilot otwierania drzwi, więc dziś dorobiłem drugi z immo, ale bez pilota, bo człowiek który mi to robił stwierdził, że już nie jest osiągalny. Więc tutaj pytanie, da się znaleźć gdzieś pilot do tego, albo odpowiedni kluczyk z pilotem? Bo nigdzie tego nie widzę, są tylko obudowy, ale bez elektroniki. Myślałem już kupić najzwyklejszą centralkę i to wpiąć, myślę że bez problemu by podeszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DETT Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Nowe piloty to może ASO tylko mieć. Można kupić używkę i "wprogramować" ją tak, żeby dogadywało się z centralką auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Symp Posted September 17, 2019 Author Share Posted September 17, 2019 Kupiłem używkę i wprogramowałem bez problemu, jakby kogoś interesowało to za plastikiem po lewo nóg kierowcy są kostki, które trzeba spiąć i następnie 2x nacisnąć zamykanie na pilocie i to tyle. Ma ktoś sposób jak wyciągnąć grot z kluczyka? On chyba wklejony jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts