tooo.ja Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Witajcie, Forester 2010 r 2.0D i od jakiegoś czasu zmagam się z następującym problemem po prostu przestały działać: elektryczne szyby, centralny zamek z pilota i od środka, szyberdach, klapa bagażnika, regulacja fotela kierowcy, bo ten jest elektryczny. Jak go kupiłem nie działały spryskiwacze reflektorów. To mój pierwszy Subaru dlatego nie wiem o co w ogóle chodzi Wykluczyłem bezpieczniki, wszystkie całe. Dziwna sprawa, czy ktoś wie o co może chodzić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Akumulator jest ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cougar Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Godzinę temu, Pan Dziedzic napisał: Akumulator jest ? Dziedzic jesteś wielki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tooo.ja Posted September 7, 2019 Author Share Posted September 7, 2019 Czyli nie wiesz ale punkt za komentarz na poziomie przedszkola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Spoko. Polecam sie na przyszłość ale skoro piszesz iż nie ma prądu w poszczególnych partiach a bezpieczniki ok, to chyba logiczne że zapytałem o elektrownie. Pozdrawiam z przedszkola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tooo.ja Posted September 7, 2019 Author Share Posted September 7, 2019 Przecież nie napisałam nic o braku prądu a że : Cytat przestały działać: elektryczne szyby, centralny zamek z pilota i od środka, szyberdach, klapa bagażnika, regulacja fotela kierowcy Z czego wynika wyzwanie, z którym się zmagam Wszystko poza tym działa, samochód przecież jeździ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts