orzelek007 1 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Witam, nie mogę nigdzie znaleźć tematu z tym związanego . Mianowicie chodzi mi o maskę a konkretnie matę pod nią wygłuszającą. Jak ją można rozsądnie zastąpić czy raczej szukać takiej samej w ASO bądź coś używanego? Bo ta co jest u mnie wygląda już jak by ją stado wściekłych krów zeżarło Link to post Share on other sites
mulec 9 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 w aso do imprezy wrx GD ponad 450zł netto za wygłuszenie maski ja kupilem uzywke w idealnym stanie za 50zł. musialem tylko dokupic kołki mocujace do maski bo przy probie sciegniecia starych wszystkie sie połamały. Kołki w aso 6zł/szt, zamienniki z Romix-a mozna kupic za 4zł/szt. (wchodzi jesli sie nie myle 13szt.) mozesz tez kupic mate wygłuszająca z klejem do wygłuszania maski. Klei sie tak samo jak wytłumienia drzwi pod car audio Link to post Share on other sites
orzelek007 1 Posted August 21, 2019 Author Share Posted August 21, 2019 Cześć, fajnie że ktoś w końcu odpowiedział .DZIĘKI . Właśnie o takie słowa mi chodziło. Znalazłem na alledrogo opcje zakupu tych mat przyklejanych na maskę tylko czy to napewno od ciepła nic się z tym nie dzieje . A co do używki to strasznie ciężko coś takiego gdziekolwiek dostać szukam i szukam i nigdzie nic Link to post Share on other sites
ewemarkam 927 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Jak kupisz taka do car audio to Ci się odklei i zostanie na silniku. Dedykowane do wygłuszenia maski mają inny klej. Wysłane z mojego FLOW6S przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts