Przemeq 72 Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Tak chodziłoby o mnie. Będę informował na bieżąco. Na dziś są jeszcze dwie niewiadome, które będą miały wpływ na plan dojazdu na Plejady: 1. Jak będzie ładnie, moja druga połowa pojedzie motocyklem i będzie dużo miejsca w wozie. Rzecz w tym, że oglądałem prognozy pogody i na Plejady ma być marnie. 2. W piątek mam ważną sprawę do załatwienia - nie wiem tylko, o której godzinie. Jak wcześnie, to biorę urlop i wyjeżdżam z W-wy wcześnie. Jak późno, to będę mógł Cię zabrać. Jeśli będzie ktoś jechał pełny biorę też pod uwagę pożyczenie jakiegośtoczydła na lotnisku. PS. Te mini z Avisa fajne. Ale za STI utrzymają się wyłącznie jeśli spełniony zostanie warunek postawiony przez Simon1 . Link to post Share on other sites
Azrael 4 Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 PS. Te mini z Avisa fajne. Ale za STI utrzymają się wyłącznie jeśli spełniony zostanie warunek postawiony przez Simon1 . Eee tam Link to post Share on other sites
Sebastian.R 107 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Pozwole sobie i tutaj wkleic. Uwaga! Zamienie! Z powodów osobistych (pilotka ) zamienie swoje uczesnictwo w plejadach - trasa szosowa - na trasę turystyczną. Sposób postępowania: 1) Proszę o PW z imionami i nazwiskami osob z załogi chętnej do zamiany. 2) Wysyłam maila do sipu i dzwonie z prośbą o zamiane. 3) Po mojej informacji chętna załoga robi to samo. Link to post Share on other sites
Piotr 0 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Ja potrzebuję tylko miejsce na nogi i głowę, bagaż będę miał minimalny. Dasz znać jak coś się wyjaśni, prawda? Pozdr. Link to post Share on other sites
Przemeq 72 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 a potrzebuję tylko miejsce na nogi i głowę, bagaż będę miał minimalny. Dasz znać jak coś się wyjaśni, prawda? Siur 8). Link to post Share on other sites
Blue76 1 Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Może szybkie podsumowanie kto o której jedzie? My jedziemy w piątek, najchętniej ok. 13:00. Link to post Share on other sites
Przemeq 72 Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Piotr, ja wciąż jestem w zawieszeniu. Ostateczną wersję wyjazdu będę znał dopiero w czwartek. Rzecz związana jest z pogodą - jeśli będzie ładna, moja druga połowa pojedzie motocyklem i wówczas ja będę mógł w zasadzie dowolnie dysponować czasem wyjazdu. Jeśli brzydsza (pogoda, nie druga połowa), to będę musiał dostosować czas wyjazdu do niej (drugiej połowy, nie pogody) . Link to post Share on other sites
Krzysiek_WAWA 0 Posted June 13, 2007 Author Share Posted June 13, 2007 Ja wyjeżdzam o 16 z Warszawy. Wcześniej się niestety nie uda... Link to post Share on other sites
aflinta 2990 Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Przemeq, trzymam kciuki za ładną pogodę Link to post Share on other sites
carfit 2567 Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Piotr, ja wciąż jestem w zawieszeniu. Ostateczną wersję wyjazdu będę znał dopiero w czwartek. Rzecz związana jest z pogodą - jeśli będzie ładna, moja druga połowa pojedzie motocyklem i wówczas ja będę mógł w zasadzie dowolnie dysponować czasem wyjazdu. Jeśli brzydsza (pogoda, nie druga połowa), to będę musiał dostosować czas wyjazdu do niej (drugiej połowy, nie pogody) . Ale sie pantoflarz zrobiłes :wink: Link to post Share on other sites
Przemeq 72 Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Ale sie pantoflarz zrobiłes To nie pantoflarstwo, a czysta kalkulacja - jeśli zapłaciłem za Plejady dla dwóch osób, to chciałbym, by dwie tam dojechały . Link to post Share on other sites
Andrzej Koper 363 Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Ale sie pantoflarz zrobiłes To nie pantoflarstwo, a czysta kalkulacja - jeśli zapłaciłem za Plejady dla dwóch osób, to chciałbym, by dwie tam dojechały . Może druga połowa weżmie pasażera :razz: (jak będzie ładna pogoda ) to by Ci sprawę rozwiązało i miałbys pewność , że to zapłacone miejsce się nie zmarnuje bo dwie osoby dojadą.... :cool: AK Link to post Share on other sites
mikolaj_k 0 Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Może szybkie podsumowanie kto o której jedzie? My jedziemy w piątek, najchętniej ok. 13:00. ja chętnie sie dołączę tylko gdzie :?: Link to post Share on other sites
beben 1122 Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 ja wyjezdzam okolo 14 z sochaczewa, na trase wawa białystok wjade w wyszkowie pewnie okolo 15, cos mi sie zdaje ze tylko spontony na trasie wchodza w gre, chociaz fajnie by było zebrac sie na konkretną godz na jakiejs stacji Link to post Share on other sites
Witek 0 Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Wyjeżdża ktoś jutro rano z Wawy? I najlepiej ma CB? Link to post Share on other sites
Przemeq 72 Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Może druga połowa weżmie pasażera :razz: (jak będzie ładna pogoda ) to by Ci sprawę rozwiązało i miałbys pewność , że to zapłacone miejsce się nie zmarnuje bo dwie osoby dojadą.... Nie jest to głupi pomysł. A ja w tym czasie po klubikach - iiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaa!!!! Link to post Share on other sites
Recommended Posts