Grysza Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 (edited) Jakiś pomysły od czego mogą być te nacięcia, po założeniu koła i postawieniu auta nic nie obciera ani nie styka się w tym miejscu Wymienione: - amortyzatory na KYB + ironman +50 - osłany tarcz na wrx tak by nie używać "przejściówek" pod zaciski - felgi OEM od WRX tak by pasowały pod zaciski, opony standardowe Edited May 27, 2019 by Grysza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Przy zdejmowaniu koła musiałeś obetrzeć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozarek Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 jakby Ci tam cokolwiek obcierało to miałbyś ślady na feldze/oponie, a te znaki na amorku byłyby wyszlifowane na błysk. Tu masz brudne tylko dwa ślady odbite świeżo. Uderzyłeś felgą przy zdejmowaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczyslaw Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Jak wyżej, a dodatkowo tarcze Ci zdziera nierównomiernie Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grysza Posted May 27, 2019 Author Share Posted May 27, 2019 Nie napisałem że ślady są na obu amorkach dokładnie takie same, teorie o feldze zweryfikuje przy następnej okazji. Co do tarczy tak wiem do małego toczenia jest, zaciski nie równo biorą i muszę zregenerować je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts