franek-f 1 Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 W trakcie transportu z USA ukradli mi żarówki świateł mijania i za cholerę nie wiem jakie mam kupić. Wstawiam zdjęcia wtyczki, oraz gniazda żarówki w reflektorze. Może ktoś mi pomoże. Link to post Share on other sites
Rapa0 7 Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 w międzyczasie .....Spróbuj dowiedzieć się w Aso a jak nie to na jakich stronach japońskich posiłkuj się vinem ewentualnie modelem rocznikowy A w katalogu powinieneś coś znaleźć. Link to post Share on other sites
Marcin M 12 Posted April 24, 2019 Share Posted April 24, 2019 A to źli ludzie! Żarówki do świateł mijania to H11. 1 Link to post Share on other sites
franek-f 1 Posted April 24, 2019 Author Share Posted April 24, 2019 10 godzin temu, Marcin M napisał: A to źli ludzie! Żarówki do świateł mijania to H11. Zerknąłem na zdjęcia żarówek H11 i to chyba jest to. Śliczne dzięki, jutro zakupię. Muszę tylko jeszcze wykombinować jak je zabezpieczyć, bo pierścienie zabezpieczające też zajumali. Link to post Share on other sites
Rapa0 7 Posted April 24, 2019 Share Posted April 24, 2019 Teraz pytanie czy to byli Polacy czy Amerykanie? Link to post Share on other sites
Kambol 570 Posted April 25, 2019 Share Posted April 25, 2019 (edited) Kradną zwykle przy rozładunku w europejskich portach, a pracują tam zwykle mało wykwalifikowani pracownicy z... Na przyszłość - ściągnij sobie instrukcję, bo najszybciej tam znajdziesz takie podstawowe informacje (i wiele więcej). Na razie jest dla MY 2017, ale pewnie żarówki podobne http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/Impreza/ Edited April 25, 2019 by Kambol 1 Link to post Share on other sites
franek-f 1 Posted April 25, 2019 Author Share Posted April 25, 2019 Godzinę temu, Kambol napisał: Kradną zwykle przy rozładunku w europejskich portach, a pracują tam zwykle mało wykwalifikowani pracownicy z... Na przyszłość - ściągnij sobie instrukcję, bo najszybciej tam znajdziesz takie podstawowe informacje (i wiele więcej). Na razie jest dla MY 2017, ale pewnie żarówki podobne http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/Impreza/ Dziękować wszystkim. Link to post Share on other sites
Recommended Posts