zyga Posted January 24, 2003 Share Posted January 24, 2003 Poczatkujacy chcialby sie doszkolic z zakresu napedu 4x4. Jacy producenci, jake rozwiazania. Ktore rozwiazanie lepsze, kiedy itd. Prosze o linki najchetniej w jezyku polskim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted January 24, 2003 Share Posted January 24, 2003 Poczatkujacy chcialby sie doszkolic z zakresu napedu 4x4.Jacy producenci, jake rozwiazania. Ktore rozwiazanie lepsze, kiedy itd. Prosze o linki najchetniej w jezyku polskim. Niestety mam tylko link po angielsku http://www.rallycars.com/Cars/4wd_turbo_cars.html Trochę kawałków tego tekstu jest przetłumaczonych na www.klubsubaru.pl w dziale "Subaru tech" Azrael Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyga Posted January 24, 2003 Author Share Posted January 24, 2003 Niestety mam tylko link po angielsku http://www.rallycars.com/Cars/4wd_turbo_cars.html Trochę kawałków tego tekstu jest przetłumaczonych na www.klubsubaru.pl w dziale "Subaru tech" Azrael dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted January 28, 2003 Share Posted January 28, 2003 Poczatkujacy chcialby sie doszkolic z zakresu napedu 4x4.Jacy producenci, jake rozwiazania. Ktore rozwiazanie lepsze, kiedy itd. Prosze o linki najchetniej w jezyku polskim. Zyga, odp. 1 - głeboki skłon - cztery kończyny oparte o grunt. poruszasz naprzemian. lewa przednia, prawa tylne, lewa tylna, prawa przednia. Po 50 km pójdzie już łatwiej. odp. 2 - jacy producenci? - rodzice ( jacy producenci taki produkt ) odp. 3 - jakie rozwiązanie? - poród naturalny. odp. 4 - które rozwiązanie lepsze? - cesarskie cięcie. odp. 5 - mam instrukcję w języku polskim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts