roobson6602 Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Witam. Mam problem u mechaników z podłączeniem się pod komputer. Wtyczka wygląda tak, to da namiary gdzie mogę kupić przejściówkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mluszek Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Allegro coś około 20zl. W gt my97 211km delphi pokazuje jakieś 19 parametrów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roobson6602 Posted February 15, 2019 Author Share Posted February 15, 2019 No właśnie wpisuje to w allegro i niewidzialne, mógłbyś podać link? I co? taK myślałem że jesteś tylko nabijaczem postów a nie pomagasz 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mluszek Posted February 17, 2019 Share Posted February 17, 2019 Myślisz człowieku że nie mam co robić tylko czekać aż ktoś napisze? Wystarczy wpisać 9 pin subaru I masz. PT-DIGITAL TU masz nr oferty 5183643508. Mam jeszcze zapłacić I Ci przywieźć czy dasz sobie radę? Wpisujesz po za tym w Google I wyskakuje 10 stron. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
roobson6602 Posted February 17, 2019 Author Share Posted February 17, 2019 Napisałeś bardzo niezrozumiale tak że niewiedialem co zrobić, wpisywalem to i nic nie mogłem znaleźć i nie wszyscy są tak kumaci w tym temacie jak Ty pisaleś jakimiś skrutami a teraz całkiem inaczej. Jesteś nie miłym człowiekiem i karma Cię dopadnie. Dziękuję za pomoc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts