gawinyo Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Siemano ! Jako, że latami przyzwyczajałem się do jazdy czymś niższym niż seryjna Impreza GT postawiłem na zakup sprężyn obniżających, z doświadczenia wiem że różnica jeśli chodzi o bezpieczeństwo, wykonanie itp względem tanich i tych średnio tanich jest żadna więc postawiłem na JAMEXy które obniżyć mają auto rzekomo o 35mm. Wiadomo, 400 złotych to nie kwota przez którą człowiek się załamie i umrze, ale pytam o opinie, może ktoś jeździł na czymkolwiek co obniża i nie był to jakiś tam gwint. Jak zachowanie, ma to sens ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaros Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Na forum jest kilka osób ,które jeździ/jeździło na Eibach Pro Kit i polecały, jest sporo wątków na forum, na początek warto poszukać. Przykładowy temat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narrator Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Eibachy nie kosztują 400 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawinyo Posted February 13, 2019 Author Share Posted February 13, 2019 Domyślam się że między JAMEX a Eibach różnica nie jest jakaś kolosalna. Wiadomo - marka =/= marka. Na pewno Eibach jest lepiej rozreklamowany i tak dalej i tak dalej ale czy warto przepłacać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts