klev Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Witam Jak sądzicie, które najfajniej będą się prezentować - nie chce zrobić "wiejskiego tuningu" ale chciałbym żeby było je widać, malutkie wyglądają jak błoto spod koła na drzwiach.... zaznaczam, że to tylko wizualki, nie produkowałem się co do milimetra. Kolor to będzie taki ciemny grafitowy. Zaciski i silikony mam niebieskie ale niebieski las odpada, a zielony nie pasuje do niebieskich dodatków. Stąd pomysł na ciemny grafit (bardzo ciemny szary) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargond Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Dla mnie te przedostatnie są dobre - ale w tle dorobiłbym góry, aż się prosi o nie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek101 Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Zgodzę się z przedmówcą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
llkuba Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Godzinę temu, Nargond napisał: Dla mnie te przedostatnie są dobre - ale w tle dorobiłbym góry, aż się prosi o nie Jeszcze chmury i słońce tylko nie wiem czy nie będzie za dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QbaqBA Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Ja jak widzę tego typu naklejki na aucie to pierwszą myślą jest że to maskowanie rdzy. Swoją drogą wątek na tyle poważny, że chyba do technicznego bardziej pasuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rześki Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 A "leśne ssaki" gdzie? HeheWysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał W. Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Ja bym robił ostatnią opcje. Dokładając góry, chmury czy ssaki łatwo przedobrzyć choć na tylnych drzwiach na skraju lasu można upchnąć jakiegoś łosia - myślę że dopełni „leśne” klimaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipeK Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 też jestem za przedostatnią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snuff Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Dla mnie - zdecydowanie te pierwsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
klev Posted February 7, 2019 Author Share Posted February 7, 2019 (edited) Chlopaki, i dziewczyny oczywiscie, na moim forku nie ma grama rdzy! poza tym te listwy sa z plastiku hehe (jak to w s-turbo) Co do gór to jestem z mazur.... wszedzie plasko. Jako ze pracuje w agencji reklamy mam wszelkie tego typu bajery mozna powiedziec "w cenie zawodu". Stad tez zaczalem kombinowac z taka naklejka. Mam tez mozliwosc okleic calego forka na bazie "monster" ale nie o to mi chodzi. Fakt ze ma ponad 200KM, ale ma jak najbardziej przywodzic na mysl czlowieka ktory kocha las, cisze, spokoj i zwierzeta.... (co widac tez po moim awatarze) wiec typowy "foresterowy las" przyszedl mi jako pierwszy na mysl. Nie zamierzam wyklejac na aucie rysonkow mojego syna z podstawowki w stylu lasu, chmorek, slonka i najlepiej rzeczki raczej chcial bym cos spokojnego i fajnego Moze macie jakies inne propozycje? (Poza sarkazmem hehe) Pozdro i dzieki za wszelkie sugestie. Edited February 7, 2019 by klev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Kiedyś tu była taka fajna naklejka czerwono czarna z motywem góry w tle ale nie moge znaleźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.elich Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Popatrz w dziale sprzedam na Outbacka forumowicza @Papug . Może Cię naprowadzi. Avatar masz genialny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Znalazłem !!! 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rześki Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Mega logo !!! Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightRunner Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Godzinę temu, Pan Dziedzic napisał: Znalazłem !!! Mountainrester. Co do lasu - opcja nr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz-B Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 (edited) Poszukaj inspiracji tutaj http://www.seitenstreifen.com/epages/63489622.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/63489622/Products/3002 Gościu trafia w mój gust może i tobie coś siądzie i jest w czym wybierać chociaż nie ma nic na forku.@klevWtryski Już opanowałeś że z naklejkami ruszasz ? Edited February 7, 2019 by Bartosz-B Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Tutaj kolega miał zacnie oklejony wóz. Nawet kontakt podał do osoby, która się tego podejmowała. Ja byłbym chętny w razie czego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliwer Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Takie: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snuff Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 (edited) tu masz jeszcze wzorki również z górami, może Cię naprowadzi na ten ""the best"" https://www.etsy.com/pl/shop/VeritasVinylArts?ref=l2-shopheader-name np. taki: Edited February 8, 2019 by Snuff 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattipk Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 A ja zaproponuje taki motyw lasu, mnie się podoba może tobie też podejdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Cisza w temacie, a tymczasem zamawiam do OBK zestaw jak od kolegi @Papug , ktoś byłby chętny? Wysyła to jegomość z UK :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papug Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 @555marcin co moge dodac od siebie po czasie teraz napewno zrobilbym wieksze. Mialem wstepnie inny projeky zrobiony pozbiej. I mial byc od nadkola do nadkola i na wysokosc klamki, cena jednej naklejki wychodzila okolo 100-120 zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnterAir Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 W dniu 7.02.2019 o 18:54, Pan Dziedzic napisał: Znalazłem !!! Ale sztosik ! A tak z ciekawości, to ten znaczek wychodził jako akcesorium? Czy jest poprostu jakiś "magik" który tym handluje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Ręczna robota panie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts