polter_83 Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Hej, Zastanawiam się nad dystansami do kół. Wiem jakie to rozwiązanie ma wady, niestety nie udało mi się kupić felg z lepszym ET na lato. Myślę o szerokości 5-10 mm, tylko czy jest sens? 5-tki to chyba przemowę? Nie wiem jak z 10. Pozdrawiam Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz-B Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 (edited) sens jest jak lubisz swoje felgi a nie wchodzą np na złote Brembo Jakby co mam jedną parę na sprzedaż Edited January 23, 2019 by Bartosz-B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakacz Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Ja mam ET 35 225/45/18, nic nie trze, na tyle felga jest równo z błotnikiem, na przodzie felga wystaje 1 cm. Felga jest szerokości 8", więc przy oponie 225 jest lekki naciąg i bierznik nie wystaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polter_83 Posted January 23, 2019 Author Share Posted January 23, 2019 Dzięki za odpowiedź, znalazłem inny wątek na forum.Jeśli coś będę robił to najprędzej wymiana felg na inne ET. PozdrawiamWysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts