Jacocz Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Forek XT MY15 . Od jakiegoś czasu przy otwieraniu bagażnika jest jakby opóźnienie . Jest cyknięcie zamka , 2-3 s nic i rusza otwieranie . Kolejne otwarcia od razu po zamknięciu nie ma tego efektu . Może miał ktoś taki przypadek ? Dzięki za porady . Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 1 godzinę temu, Jacocz napisał: Forek XT MY15 . Od jakiegoś czasu przy otwieraniu bagażnika jest jakby opóźnienie . Jest cyknięcie zamka , 2-3 s nic i rusza otwieranie . Kolejne otwarcia od razu po zamknięciu nie ma tego efektu . Może miał ktoś taki przypadek ? Dzięki za porady . miałem to samo , nie zagłebiałem tematu , sprzedałem FXT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rydzada Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 9 minut temu, carfit napisał: miałem to samo , nie zagłebiałem tematu , sprzedałem FXT Rozumiem, że to właśnie było powodem sprzedaży Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Teraz, rydzada napisał: Rozumiem, że to właśnie było powodem sprzedaży ależ oczywiście !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacocz Posted January 6, 2019 Author Share Posted January 6, 2019 Czyli tak jak ze spadkami ciśnienia w kole tak łatwo się nie poddam i zostanie rozwiązanie dla nowych użytkowników Forków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeo Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 spowolnione otwieranie się pokrywy bagażnika to duża wada Forestera, podobnie jak zbyt niskie jej położenie przy max otwarciu. Dzięki temu mam już kilka pęknięć czaszki i rozległe wstrząsy mózgu:-). Rozumiem, że ten typ tak ma! Co ciekawe, czasami pokrywa otwiera się znacznie wolniej niż powinna ....... Nie znam powodów, próbuję się przyzwyczaić do tych mankamentów ale jest to wkurzające Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosmar Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 u mnie to samo,taka uroda,panna nie może być piękna,mądra i cnotliwa :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts