Bio Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Jak w temacie. Gdzie szukać czujnika powietrza dolotowego w Subaru Outbacku z 2005r. To chyba coś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 6 minut temu, Bio napisał: Jak w temacie. Gdzie szukać czujnika powietrza dolotowego w Subaru Outbacku z 2005r. To chyba coś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 Radość moja była wielka. Poszedłem specjalnie do garażu i zoonk :( We wskazanym przez Ciebie miejscu nie ma nic. Jest taka niby zaślepka. Coś takiego jak w puszkach elektrycznych do wycięcia dziury. Takie okrągłe przetłoczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Godzinę temu, Bio napisał: Radość moja była wielka. Poszedłem specjalnie do garażu i zoonk We wskazanym przez Ciebie miejscu nie ma nic. Jest taka niby zaślepka. Coś takiego jak w puszkach elektrycznych do wycięcia dziury. Takie okrągłe przetłoczenie. Jedni mają, inni nie. Podaj VIN na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcd84 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Pewnie masz map sensor na kolektorze dolotowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 51 minut temu, dcd84 napisał: Pewnie masz map sensor na kolektorze dolotowym. Map sensor to chyba czujnik ciśnienia. Ten na pierwszym planie ze zdjęcia WOJO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thorxahest Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 w przypadku H6, czujnik jest na rurze dolotowej, za filtrem powietrza, widoczny z góry, czyściłem ostatnio - tylko warto zdjąć oring, żeby się nie nie rozciągnął od nafty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirasek Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Czujnik temp. powietrza dolotowego jest zintegrowany z przepływomierzem. Zewnętrzne czujniki jak na foto były w wersjach bez przepływki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 Ile ja się tego naszukałem :) Dzięki wszystkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.