Jarek Piotr Wrzesiński Posted November 18, 2018 Share Posted November 18, 2018 szukam pomocy mianowicie za czeło coś mi piszczeć mi w subaru imprezie po odpaleniu silnika wymieniłem turbinę i dalej to samo nie mogę tego zdiagnozować nie pomaga wciskanie sprzęgła rok 99 260 km dodam że na początku nic się nie działo lecz po przebyciu drogi około 200 km zaczeło sie tak dziać i myślałem ze to turbina jest i dalej piszczy mi to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grooby78 Posted November 18, 2018 Share Posted November 18, 2018 Chyba zbyt mało i zbyt ogólnych informacji podałeś. Przez forum chyba nikt nie zdiagnozuje Ci auta. Nie podałeś która impreza, rocznik, silnik. Jedź do serwisu i pewnie postawią diagnozę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted November 18, 2018 Share Posted November 18, 2018 @Jarek Piotr Wrzesiński witaj na forum.subaru.pl zapraszam do przywitania się tutaj: wątek przenoszę do technicznego, napisz jak najwięcej informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narrator Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Zawsze gdy czytam podobne tematy jedna myśl nie daje mi spokoju. Jakim cudem osoby które piszą w ten sposób stać na samochód? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Piotr Wrzesiński Posted November 19, 2018 Author Share Posted November 19, 2018 Witam jaki pomysł macie aby zweryfikować piszczenie w okolicy turbiny lub przepustnicy. Czy to ma znaczenie bo ostatnio zauważyłem że jak prysne na przepustnicę plakiem to obroty rosną dodam to że rozrząd wymieniłem i pompę wody też Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kookazoo Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Jakis troll? Na przepustnice z zalozonym dolotem? Jesli tak to masz w nim nieszczelnosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4uk4 Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 Kolego oddaj lepiej auto do kogoś kto ogarnia temat zanim zrobisz sobie i/lub silnikowi krzywdę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
llkuba Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Dacia : A może tłukło ?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.