andriu Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Witam. Mam prośbę do posiadaczy legacy IV kombi. Czy mógłby ktoś zmierzyć szerokość rolety bagażnika i ewentualnie podać ten wymiar? Ewentualnie dodatkowo wymiary samego mocowania czyli tej belki którą się wkłada w otwory montażowe. Szukam rolety do legacy V ale jest tego bardzo mało i jak już jest to strasznie drogo i zastanawiam się czy nie podeszłaby roleta z IV oczywiście po jakichś modyfikacjach. Dzięki z góry za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotlin83 Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 Szerokość kasety to 130cm, rolety 127 ale zwęża się ku końcowiWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriu Posted November 15, 2018 Author Share Posted November 15, 2018 Super dzięki wielkie za szybką odpowiedź.Czyli te wymiary to coś jak na tym prowizorycznym rysunku? Sorry za jakość ale na telefonie rysowałem grubymi paluchami:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotlin83 Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 Zgadza się Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriu Posted May 9, 2019 Author Share Posted May 9, 2019 Gdyby ktoś też poszukiwał rolety do legacy v to po pewnych przeróbkach ta z legacy IV pasuje. Jest węższa ale ja dołożyłem po bokach dystanse dorobione z kompozytu i jest git. Zawsze to 100 zł a nie 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts