Teddy26 Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Hej! Jak to w życiu przyszedł czas na zmiany Moje pierwsze subaru odjechało do Gdańska, a jedno subaru w domu to zdecydowanie za mało Wybór padł na forestera Sturbo. I tak oto po kilku wycieczkach w różne strony polski w końcu znalazłem mojego upragnionego forka Trochę o aucie: Rok produkcji: 2001 Skrzynia: manualna Moc: 177KM Przebieg: 225700 km Paliwo: benzyna ( bez podtlenku LPG) Auto jest w pełni seryjne i pewnie takie pozostanie- może poza tłumikiem końcowym Z ciekawych opcji ma tempomat i hill holder Narazie tylko jedno zdjęcie ale sukcesywnie będę uzupełniał wątek informacjami o zmianach i dokumentacją fotograficzną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisiak Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Czekam na okazję do fotek bo kolor bardzo ciekawie się prezentuje Gratsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 4 godziny temu, Teddy26 napisał: Auto jest w pełni seryjne i pewnie takie pozostanie Tak tak, oczywiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
michałMAK Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 17 godzin temu, Teddy26 napisał: Auto jest w pełni seryjne i pewnie takie pozostanie- może poza tłumikiem końcowym Taaaaa... od wydechu się zaczyna A tak w ogóle to ładniutko się prezentuje :-) Czekam na więcej fotek i życzę przyjemności z jazdy leśnikiem :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
llkuba Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 22 godziny temu, Teddy26 napisał: Paliwo: benzyna ( bez podtlenku LPG) Bardzo fajny, ciekawy kolor . Oby sprawował się dobrze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy26 Posted November 16, 2018 Author Share Posted November 16, 2018 W dniu 14.11.2018 o 15:52, Elvisiak napisał: Czekam na okazję do fotek bo kolor bardzo ciekawie się prezentuje Gratsy Dzięki, jak tylko ogarnę się czasowo to na pewno coś wrzucę W dniu 14.11.2018 o 19:35, Pan Dziedzic napisał: Tak tak, oczywiście W dniu 15.11.2018 o 08:55, michałMAK napisał: Taaaaa... od wydechu się zaczyna A tak w ogóle to ładniutko się prezentuje :-) Czekam na więcej fotek i życzę przyjemności z jazdy leśnikiem :-) Dzięki Auto daje mega dużo frajdy z jazdy 21 godzin temu, llkuba napisał: Bardzo fajny, ciekawy kolor . Oby sprawował się dobrze . Kolor robi robotę Dzięki A z pilnych tematów to muszę ogarnąć kluczyk. Kup auto od kobiety mówili, będzie zadbane mówili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 Gryzła go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logtopau Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 O boże jeszcze nie widziałem tak zniszczonego kluczyka, auto od kobiety może być powypadkowe, a kluczyka nie wyklepiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jck91 Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Hej! Jak to w życiu przyszedł czas na zmiany Moje pierwsze subaru odjechało do Gdańska, a jedno subaru w domu to zdecydowanie za mało Wybór padł na forestera Sturbo. I tak oto po kilku wycieczkach w różne strony polski w końcu znalazłem mojego upragnionego forka Trochę o aucie: Rok produkcji: 2001 Skrzynia: manualna Moc: 177KM Przebieg: 225700 km Paliwo: benzyna ( bez podtlenku LPG) Auto jest w pełni seryjne i pewnie takie pozostanie- może poza tłumikiem końcowym Z ciekawych opcji ma tempomat i hill holder Narazie tylko jedno zdjęcie ale sukcesywnie będę uzupełniał wątek informacjami o zmianach i dokumentacją fotograficzną Szybko Ci poszło Fajny forek i fajny kolor. A Gacek do Gdańska dojechał i ma się dobrze Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy26 Posted November 22, 2018 Author Share Posted November 22, 2018 21 minut temu, jck91 napisał: Szybko Ci poszło Fajny forek i fajny kolor. A Gacek do Gdańska dojechał i ma się dobrze Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Dzięki Nie odczułem że to było szybko Wymieniłeś już szybę? Auto dzisiaj zostało wstawione na wymianę rozrządu Może uda się w weekend pstryknąć parę fotek Radość z jazdy- nie do opisania Link to comment Share on other sites More sharing options...
jck91 Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Dzięki Nie odczułem że to było szybko Wymieniłeś już szybę? Auto dzisiaj zostało wstawione na wymianę rozrządu Może uda się w weekend pstryknąć parę fotek Radość z jazdy- nie do opisania Tak, szyba wymieniona, niestety bez blendy ale mam w planach poczynić jakieś mody i kontynuować forumowy wątek o aucie bo mu się należy Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Duża przepaść elastyczności silnika w stosunku do Gacka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy26 Posted November 24, 2018 Author Share Posted November 24, 2018 W dniu 22 listopada 2018 o 21:59, jck91 napisał: Duża przepaść elastyczności silnika w stosunku do Gacka? Jezeli chodzi o dynamikę to duża Turbo + manual jest nieporównywalne do wolnossaka w automacie. Gacek jednak jako typowy dupowóz jest świetny A dzisiaj na pokład wpadł nowy rozrzad Został rownież zalany nowy płyn chłodniczy. Rozebralem tez zegarek bo nie zawsze działał. Szybka akcja lutownicą i wszystko działa jak należy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Świetny kolor Mam taki w Bug'u i na prawdę robi robotę Gratuluję Leśnika... Też szukałem dość długo ale wybór padł jednak na Imprezę Śledzę wątek.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy26 Posted February 10, 2019 Author Share Posted February 10, 2019 W dniu 5.12.2018 o 06:13, WueM napisał: Świetny kolor Mam taki w Bug'u i na prawdę robi robotę Gratuluję Leśnika... Też szukałem dość długo ale wybór padł jednak na Imprezę Śledzę wątek.... Dzięki W temacie potForka niewiele się dzieje a to głównie za sprawą niedomagań czasowych. Auto daję mnóstwo frajdy z jazdy Jednak udało się znaleźć kilka minut żeby wrzucić tłumik Ultera który zalegał mi na półce Efekt końcowy niestety daleki od oczekiwań... Muszę poszukać czegoś głośniejszego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredne Osaczysko Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 Polecam końcowy HKS hi power - na brak basu nie będziesz narzekał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 Mirek ma fajne wiaderko, pogadaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisiak Posted February 11, 2019 Share Posted February 11, 2019 Wal od razu 3,5 cala Plusy: + super walory akustyczne Minusy: - będziesz musiał nauczyć się migowego A jak na przeloty na dłuższe trasy jest w porządku, pewnie nie męczy tak mocno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirasek Posted February 11, 2019 Share Posted February 11, 2019 23 godziny temu, Pan Dziedzic napisał: Mirek ma fajne wiaderko, pogadaj Obawiam się że ten model może przerosnąć oczekiwania 11 godzin temu, Elvisiak napisał: Minusy: - będziesz musiał nauczyć się migowego - coroczny wjazd na SKP z miną srającego kota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy26 Posted March 9, 2019 Author Share Posted March 9, 2019 W dniu 11.02.2019 o 22:13, mirasek napisał: Obawiam się że ten model może przerosnąć oczekiwania - coroczny wjazd na SKP z miną srającego kota Brzmi bardzo kusząco A tymczasem wpadł na pokład komplet nowych kapci 205/70/15 w felgami od @niebieskiultras Pozostało tylko strzelić polerkę dla felg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Brabus Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 1 godzinę temu, Teddy26 napisał: A tymczasem wpadł na pokład komplet nowych kapci 205/70/15 w felgami od @niebieskiultras A, to o to Polska walczyła! Faktycznie przy polerce będą wyglądać zacnie. A dystans jakiś planujesz do nich, czy tak zostawiasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisiak Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Widziałem dzisiaj, prezentuje się... Amerykańsko Tak inaczej niż wszystkie SUVy dzisiaj kupowane na rynku wtórnym. Podoba mi się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy26 Posted March 9, 2019 Author Share Posted March 9, 2019 2 godziny temu, Dj Brabus napisał: A dystans jakiś planujesz do nich, czy tak zostawiasz? Zostawiam tak jak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebieskiultras Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 5 godzin temu, Teddy26 napisał: Brzmi bardzo kusząco A tymczasem wpadł na pokład komplet nowych kapci 205/70/15 w felgami od @niebieskiultras Pozostało tylko strzelić polerkę dla felg wygląda zajebiście na tych felgach jak taki amerykański SUV Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 nie żebym się przechwalał, ale malina na moich obecnych felgach też byłaby kozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy26 Posted March 18, 2019 Author Share Posted March 18, 2019 W dniu 13.03.2019 o 20:16, kriskristoffers napisał: nie żebym się przechwalał, ale malina na moich obecnych felgach też byłaby kozak ŁOOO PANIE PRZEKOZAK BYŁBY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.