kamul Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Hej szukam opinii innych niż oceny mam blogerek na temat dostawek do wózka. Może ktoś używał takich wynalazków i może coś polecić lub odradzić. Użytek głównie miejski plus las na spanie. Młody raczej chętnie chodzi ale kto wie jak będzie razem z małą na spacerze. musi się mieścić do windy i sklepu, dobrze jakby miała jakieś sensowne składanie, wygoda chodzenia z tym, czyli żeby nie ściągało wózka ani zbytnio nie potykało się o nogi. I najważniejsze wygoda młodego, tak żeby mógł przysnąć w tym jakby co. Cena chwilowo otwarta, także na razie szukam czegoś co spełnia kryteria. Zamontowane to będzie do wózka Anex sport. Wszelkie opinie mile widziane mam i ojców. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz-B Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Nie wiem jak sobie wyobrażasz spanie na stojaco chociaż dzieci nie takie sztuczki potrafią. Widziałem kiedyś dostawki z opcja siedzenia ale dla mnie to już cudowanie. Jak ma spać to szybciej dostawka do wózka na bok. Osobiście polecam dostawkę lascal maxi są tez opcje siedziska ale wg mnie to niewygodne bo nic nie widać i dzieciak będzie spadał na boki jak kimnie geberalnie dostawka ma jedna wielka zaletę ze jak się gdzieś spieszysz to szarańcza wskakuje na „deskorolkę” i pełny gaz ale jest jeden poważny minus - strasznie rozleniwia młodego człowieka i z czasem może już nie chcieć przebierać nogami skoro może jechać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 3 godziny temu, kamul napisał: Hej szukam opinii innych niż oceny mam blogerek na temat dostawek do wózka. Może ktoś używał takich wynalazków i może coś polecić lub odradzić. Użytek głównie miejski plus las na spanie. Młody raczej chętnie chodzi ale kto wie jak będzie razem z małą na spacerze. musi się mieścić do windy i sklepu, dobrze jakby miała jakieś sensowne składanie, wygoda chodzenia z tym, czyli żeby nie ściągało wózka ani zbytnio nie potykało się o nogi. I najważniejsze wygoda młodego, tak żeby mógł przysnąć w tym jakby co. Cena chwilowo otwarta, także na razie szukam czegoś co spełnia kryteria. Zamontowane to będzie do wózka Anex sport. Wszelkie opinie mile widziane mam i ojców. Ja używałem w Bugaboo i sprawdzalo się świetnie zarówno na co dzień kl i na dłuższe spacery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.