-=nikon=- Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Cytat 25.11.2018 Okrągła X edycja Adrenaliny We Włosach! Więc kto się wybiera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalN Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 ja myślałem żeby wpaść Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 będę Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted October 28, 2018 Author Share Posted October 28, 2018 13 godzin temu, beben napisał: będę trening przed Karową? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 trening przed Karową? Taki jest plan żeby w ostatnim tygodniu przed Barbarą nie wysiadać z auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted October 28, 2018 Author Share Posted October 28, 2018 3 minuty temu, beben napisał: Taki jest plan żeby w ostatnim tygodniu przed Barbarą nie wysiadać z auta To sie widzimy:) Ja w końcu będe w innej roli niż zwykle Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 To sie widzimy:) Ja w końcu będe w innej roli niż zwykle Tzn ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted October 28, 2018 Author Share Posted October 28, 2018 Teraz, beben napisał: Tzn ? Jadę pojeździć w końcu. Ale fotografa zabieram z sobą Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Extra , to będę patrzył w lusterka Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted October 28, 2018 Author Share Posted October 28, 2018 10 minut temu, beben napisał: Extra , to będę patrzył w lusterka Prawie monitor oplułem Powiedz mi bo nie pamiętam u Graca było w kaskach czy bez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Prawie monitor oplułem Powiedz mi bo nie pamiętam u Graca było w kaskach czy bez? W kaskach Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamer9 Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 też planuję być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 a ja się jeszcze zastanawiam, czy Forkiem nie wpaść Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOpEL Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Pendem przybendem Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinwrxsti Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Gdzie są zapisy? Juz wiem , ze lista prezentów będzie na Facebooku.... Czy tam się ganiamy dla zabawy ale na czas?:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted October 29, 2018 Author Share Posted October 29, 2018 16 minut temu, marcinwrxsti napisał: Gdzie są zapisy? Juz wiem , ze lista prezentów będzie na Facebooku.... Czy tam się ganiamy dla zabawy ale na czas?:-) Ganiamy się dla zabawy, listy z tego co pamiętam ni było nigdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Lista już jest Mordeczki mam listę potrzebnych rzeczy z domu dziecka!: - karty podarunkowe do sklepów odzieżowych i Empiku - z artykułów papierniczych: piórniki, kleje w sztyfcie etc.- plecaki szkolne i mniejsze do przedszkola - ręczniki kąpielowe i do rąk, najlepiej jednokolorowe - pościel do łóżeczek 100x135 - prześcieradła z gumką - pieluchy tetrowe - zabawki (oprócz książek i puzzli, bo mamy zapas) - szczoteczki elektryczne dla dzieci i nastolatków - piłki nożne i do koszykówki - buty halowe oraz korki (rozmiar 35 i 42) - radio z odtwarzaczem płyt CD - pościel i ręczniki z wizerunkami piłkarzy (160x200 dla pięciu chłopaków) - okularki basenowe (trzech chłopców) - stroje piłkarskie ( koszulka+spodenki Real Madryt, FC Barcelona, Legia Warszawa wzrost: 134 i 168) - piżamy (128cm, 134cm, 168cm, 180cm) - zestaw ochraniaczy na rolki (134 cm) - klapki basenowe (rozm. 35,36,42,43) - filmy na dvd "W głowie się nie mieści", "Podaj dalej", "Piękna i Bestia” - słownik do niemieckiego i rozmówki niemieckie - albumy na zdjęcia (10x15 „chłopięce”) - koszulka z Lionelem Messi i Ronaldo (wzrost 168 cm) - latarka - skarpetki chłopięce 30-43 - rajstopy gładkie 98-134 - blender - glukometr - pasty do zębów - zestawy zabawek do piasku Wiecie najlepiej co robić Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 W dniu 29.10.2018 o 14:29, Bartekfi napisał: a ja się jeszcze zastanawiam, czy Forkiem nie wpaść Koniecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM555 Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 W dniu 29.10.2018 o 14:29, Bartekfi napisał: a ja się jeszcze zastanawiam, czy Forkiem nie wpaść Się nie zastanawiaj tylko zajeżdżaj tor chyba znasz na pamięć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 4 minuty temu, MM555 napisał: Się nie zastanawiaj tylko zajeżdżaj tor chyba znasz na pamięć oj znać to znam bardzo dobrze.. i to z różnych perspektyw pytanie, czy @pablonas będzie lawetą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM555 Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 2 minuty temu, Bartekfi napisał: oj znać to znam bardzo dobrze.. i to z różnych perspektyw pytanie, czy @pablonas będzie lawetą? Wezmę linkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOpEL Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 6 minut temu, Bartekfi napisał: oj znać to znam bardzo dobrze.. i to z różnych perspektyw pytanie, czy @pablonas będzie lawetą? Czyli to Ty co tam ten tego w zeszłym roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 17 godzin temu, Bartekfi napisał: oj znać to znam bardzo dobrze.. i to z różnych perspektyw pytanie, czy @pablonas będzie lawetą? No w tym roku o ile uda się dotrzeć to tylko cywilnym autem jako kibic. Więc ten tego, musisz być grzeczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracowy Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Cholera mordeczki chciałem własnie posta wrzucić i Was zapraszać a tu widzę, że zacne grono już ogarnięte.... To może chociaż korzystając z okazji zdradzę Wam, że będzie trochę ciekawych aut: Filip Nivette w Proto, Colin w Proto, Hubert Maj - Evo albo Proto, Mikołaj Otto swoim potworkiem, Michał Ratajczyk swoim Evo, Tomek Kuchar...zobaczymy, może przyleci na chwilę przybić 5kę, ale raczej bez auta a jak już to Subarakiem. Beben pojawi się swoja piękna imprezką, Pryczki babcią 555 i chyba szkoleniowozem, Darek Krupa Proto, z ciekawych aut będzie RS6, 911, RS,McLaren 720s, Rulak przywozi gokarty i będziemy mierzyć czas - co jest szybsze EVO Mikołaja Otto czy gokart.... Będzie na co popatrzeć :) Pod koniec imprezy planujemy 30min trening na beczce. Zapraszam serdecznie. Standardowo, zbieram prezenty dla dzieciaków z domu dziecka, czyli PREZENT = WJAZD NA TOR. Kaski, ubezpieczenie itd. Do zobaczenia! Grac Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted November 20, 2018 Author Share Posted November 20, 2018 Mapka na niedzielę: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.