Maciej Chudzikowski Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 Witam, szukałem podobnego wątku ale na próżno. Otóż nie działają mi światła cofania. Prosiłem w ASO 2x o sprawdzenie co i jak, sprawdzili czujnik przy skrzyni biegów, bezpiecznik oraz żarówki- te elementu wg nich sprawnę, mam się umówić na dłuższy postój w serwisie i szukanie przyczyny... Ktoś miał podobny problem, jest jakieś miejsce gdzie szukać przyczyny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godlik Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 Witam, szukałem podobnego wątku ale na próżno. Otóż nie działają mi światła cofania. Prosiłem w ASO 2x o sprawdzenie co i jak, sprawdzili czujnik przy skrzyni biegów, bezpiecznik oraz żarówki- te elementu wg nich sprawnę, mam się umówić na dłuższy postój w serwisie i szukanie przyczyny... Ktoś miał podobny problem, jest jakieś miejsce gdzie szukać przyczyny ? Sprawdź wiązkę przewodów biegnąca do tylnej klapy. Przewody często się przecierają na górze tylnej klapy od częstego otwieraniaWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej Chudzikowski Posted October 15, 2018 Author Share Posted October 15, 2018 Dzięki!Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
recki Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Ehem! W tej gumce - poszarp za nie (za każdy osobno) a znajdziesz winowajcę Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 9 godzin temu, recki napisał: Ehem! W tej gumce - poszarp za nie (za każdy osobno) a znajdziesz winowajcę Nie za każdy. Wystarczy brązowo-zółty (BrY). wi-19319e.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej Chudzikowski Posted October 19, 2018 Author Share Posted October 19, 2018 Nie za każdy. Wystarczy brązowo-zółty (BrY). wi-19319e.pdf Dzięki!!!Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts