Hołek Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 Witam wszytskich. Oto moje pierwsze subaru. Od zawsze zajmowałem się Evo ale za namowami kolegi postanowiłem kupić Subaru. I oto udało się kupić w Japonii SG9 Tak auto wyglądało w porcie w Japonii Tak auto wyglądało gdy dojechało do domu A tak auto wygląda obecnie z kierownicą po właściwej stronie Mam nadzieje że autko się spodoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomad Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 To się nazywa mocne wejście w świat Subaru. Gratuluję Forka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subary Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 Mniut malyna Gratulacje Klima już przygotowana pod montaż rozpórki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ura_bus Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 35 minut temu, Hołek napisał: Mam nadzieje że autko się spodoba Podoba to mało powiedziane. Raczej rewelacja . Jeśli to nie tajemnica to zdradź trochę z logistyki i kosztów zakupu, sprowadzenia, przekładki ... Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirkdiggler Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 Elegancka maszyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
hofffa Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 Kapitalne auto ! Kolega dobrze doradził aby takie kupić. Na pewno będzie się świetnie spisywać A nie myślałeś o niebieskim ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hołek Posted October 12, 2018 Author Share Posted October 12, 2018 Super że auto się podoba. Jeśli chodzi o zakup i logistykę zapraszam do kontaktu z kolegą hofffa bo on mi ogarnia wszystkie auta z JP. Co do samej przekładki to zajmuje się tym głowie w Evo. Ale jak widać z Subaru też poszło dobrze 13 minut temu, hofffa napisał: Kapitalne auto ! Kolega dobrze doradził aby takie kupić. Na pewno będzie się świetnie spisywać A nie myślałeś o niebieskim ?? Wolę czarnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 13, 2018 Share Posted October 13, 2018 W poniedziałek Go "powacham"☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwulas71 Posted October 13, 2018 Share Posted October 13, 2018 14 hours ago, Hołek said: Witam wszytskich. Oto moje pierwsze subaru. Od zawsze zajmowałem się Evo ale za namowami kolegi postanowiłem kupić Subaru. I oto udało się kupić w Japonii SG9 Tak auto wyglądało w porcie w Japonii Tak auto wyglądało gdy dojechało do domu A tak auto wygląda obecnie z kierownicą po właściwej stronie Mam nadzieje że autko się spodoba Piękny jest, co bede gadał dużo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz22 Posted October 13, 2018 Share Posted October 13, 2018 Szacun, super są te forki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Piękny Forek - Gratki Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomson0073 Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 O żesz Panie! Bardzo szanuje! Gratulacje zakupu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 O, persona dobrze znana w świecie EVO Robota jak zawsze pierwsza klasa. Gratulacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwaro Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 Fajny sprzęt. P.S. Zawsze myślałem że wszystkie auta na Japonię mają prędkościomierz do 180km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
sredniaq Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 Ale kocur. Napiszesz parę słów nt. przekładki? Łatwo, trudno, czy dużo problemów itp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hołek Posted October 15, 2018 Author Share Posted October 15, 2018 Dzięki za miłe słowa. Cieszę się że się podoba 6 godzin temu, sredniaq napisał: Ale kocur. Napiszesz parę słów nt. przekładki? Łatwo, trudno, czy dużo problemów itp? Największym problemem jest wiązka i dobór odpowiednich części do przekładki. Nie wszystko pasuje z normalnego Forestera LHD. Ja jako dawce miałem 2.5xt po lifcie a mimo to dużo czasu spędziłem na dobieraniu poszczególnych części z innych Subaru. Pewne elementy trzeba było przerobić tak żeby auto było jednocześnie prawdziwym STI i pełnoprawnym LHD bez zostawia jakiś niedorobek. Przekladkę więc zaliczyłbym do tych trudniejszych. Zwłaszcza że względu na wiązkę. 7 godzin temu, skwaro napisał: Fajny sprzęt. P.S. Zawsze myślałem że wszystkie auta na Japonię mają prędkościomierz do 180km/h Nie wszystkie jak widać w przypadku mojego STI czy też miałem kilka Evo z licznikami takimi jak Europa do 260. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwaro Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 Dobrze wiedzieć, poszukam sobie w JP takiego do siebie bo ten z Imprezy STI wymaga przeróbek i elektrycznie nie wszystko działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
thewisnia Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 Piękny Forek Zdradzisz jak to wyglądało czasowo? Sprowadzenie plus przekładka? Robota wygląda naprawdę profi, gratuluję i zazdroszczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hołek Posted October 15, 2018 Author Share Posted October 15, 2018 7 godzin temu, skwaro napisał: Dobrze wiedzieć, poszukam sobie w JP takiego do siebie bo ten z Imprezy STI wymaga przeróbek i elektrycznie nie wszystko działa Może nie pasować też że względu na to że wiązka do licznika w sti jest inna niż w 2.5xt 6 godzin temu, thewisnia napisał: Piękny Forek Zdradzisz jak to wyglądało czasowo? Sprowadzenie plus przekładka? Robota wygląda naprawdę profi, gratuluję i zazdroszczę Sprowadzenie zazwyczaj zajmuje 2-3 miesiące od momentu zakupu. Przekladka mi zajęła 2 miesiące na gotowo z tym że było to moje pierwsze Subaru Natomiast drugie już płynie Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwaro Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Już zrobiłem research, pasuje P&P Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomson0073 Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 10 godzin temu, Hołek napisał: Natomiast drugie już płynie Zdradzisz szczegóły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Tomek pokaż lepiej Vagona bo tam jest na co oko zawiesić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herostrates Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Piękna inwestycja, gratki i dobrego użytkowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hołek Posted October 16, 2018 Author Share Posted October 16, 2018 5 godzin temu, thomson0073 napisał: Zdradzisz szczegóły? 3 godziny temu, darecki napisał: Tomek pokaż lepiej Vagona bo tam jest na co oko zawiesić Zwykle rodzinne kombi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 potworek rodzinny , powiem krótko zapiernicza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.