jaceknie Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Chyba Pani moderator porąbało się forum subaru z Kółkiem Różańcowym. Jakie przeklinanie widzisz w moich wpisach lub jakie spamowanie. Co to za dwa ostrzeżenia i zablokowanie konta na tydzień czasu. Może to wyjaśnisz kobieto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narrator Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelegUS Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Na forumie są duzi chłopcy i dziewczynki. Można wstawiać półnagie wyuzdane panie, ale brzydkie słówka są bebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tremba Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Słówka piękne bo POLSKIE ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Andrzej Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 2 godziny temu, jaceknie napisał: Chyba Pani moderator porąbało się forum subaru z Kółkiem Różańcowym. Jakie przeklinanie widzisz w moich wpisach lub jakie spamowanie. Co to za dwa ostrzeżenia i zablokowanie konta na tydzień czasu. Może to wyjaśnisz kobieto! o jaki fajnie nie rozwojowy wątek :papa: ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 2 godziny temu, jaceknie napisał: Może to wyjaśnisz kobieto! Może tak, a może nie!!! Może ja nie jestem kobietą, hę? Odpowiedzi na to pytanie (???) znajdziesz tu: Przecież regulamin jest ci znany. Potwierdziłeś to rejestrując się tutaj. Jak również to, że będziesz go przestrzegać. ... ale ... jeżeli czytanie ze zrozumieniem szwankuje, to proszę bardzo: 2 godziny temu, jaceknie napisał: Jakie przeklinanie widzisz w moich wpisach Napisałeś jedno, za to dostałeś jeden punkt lojalnościowy. Niedopuszczalne jest umieszczanie na Forum treści oraz łączy do treści: c. wulgarnych lub mogących być zrozumiane jako wulgarne, 2 godziny temu, jaceknie napisał: jakie spamowanie W dniu 24.09.2018 o 09:23, jaceknie napisał: To jest spamowanie, kilka takich twoich postów zostało usuniętych. Za to był drugi punkt. 3. Niedopuszczalne jest umieszczanie na Forum treści oraz łączy do treści: a. odbiegających od charakteru działu i tematu wątku w którym są publikowane, b. bez wartości merytorycznej, o. noszących znamiona spamu 2 godziny temu, jaceknie napisał: Co to za dwa ostrzeżenia i zablokowanie konta na tydzień czasu. Trafiła Ci się kumulacja. Gratuluję Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 to tylko przez zazdrość https://businessinsider.com.pl/rozwoj-osobisty/po-czym-poznac-inteligentnych-ludzi/h5zpe7z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliwer Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Ja za bardziej miękkie rzeczy zostałem przez chwilę zablokowany (podobno przez pomyłkę ), ale nie przez @Aga żeby było jasne, a kilka razy otarłem się co najmniej o ostrzeżenie. Jest życie po życiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Godzinę temu, radekk napisał: to tylko przez zazdrość https://businessinsider.com.pl/rozwoj-osobisty/po-czym-poznac-inteligentnych-ludzi/h5zpe7z Musiałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
subleo Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Tyle, że wnioskowanie w tym artykule jest wadliwe. Przesłanka: "W eksperymencie, któreg wyniki opublikowano na stronie ScienceDirect poproszono grupę ludzi, by w ciągu wymienili jak najwięcej przekleństw. Następnie skierowano ich na testy IQ. Okazało się, że im wyższy wynik dana osoba osiągnęła podczas testu, tym więcej brzydkich wyrazów potrafiła wymienić.". Wniosek: "Inteligentni ludzie (..) więcej przeklinają". Inteligetni ludzie po prostu znaja więcj przekleństw ... ale, żeby więcej przeklinali to już nadintrepretacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaceknie Posted October 3, 2018 Author Share Posted October 3, 2018 Widzę , że są równi i równiejsi , kilka postów wyżej kolega "narrator" wkleja i jest ok, w wielu innych tematach też widzę i jest ok. W wątku właściciela XT z Gdyni ostrzelanego z wiatrówki pozwoliłaś /łeś sobie wprowadzić poprawki w miejscach wulgaryzmów w kilku wpisach różnych forumowiczów i jest ok.Nikt nie został zablokowany.Więc czemu ja zostałem ? Wyjaśnisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Pamiętam jak kiedyś na studiach mi kumpel wyliczył, na zdanie składające się z 16 słów, 14 to były różne przekleństwa. Nawet nie byłem świadomy że znam tyle przekleństw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Ja dostałem bana za wykropkowane słowa w cytacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 2 minuty temu, jaceknie napisał: Widzę , że są równi i równiejsi ale tak było, jest i będzie zawsze. A przynajmniej do wielkiego kaboom jak walnie w nas jakaś planetoida, zderzą się galaktyki, whatever. I wszystko znacznie się od nowa i tak samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 16 minut temu, jaceknie napisał: Więc czemu ja zostałem ? Wpadłeś mi w oko Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Ja pierwsze ostrzeżenie dostałem od @aflinta, pamiętam jak dziś, choć nie pamiętam za co, kiedyś też dostałem chyba nie jednego od @radekk, @Aga nigdy mi nie chciała żadnego dać, widocznie nie jestem w jej guście, albo najzwyczajniej mnie nie lubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tremba Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 32 minuty temu, jaceknie napisał: Widzę , że są równi i równiejsi A może warto dopytać i wyjaśnić "na osobności"? Czasem daje to naprawdę dobre rezultaty . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosaskc Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 5 godzin temu, tremba napisał: Słówka piękne bo POLSKIE ... Ja dostałem 24h bana za jedno angielskie przekleństwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaceknie Posted October 3, 2018 Author Share Posted October 3, 2018 Na większości forum zasady są podobne, ale tak upierdliwe jak tutaj to nie ma nigdzie. Nie ma wyjścia, będę o tym pamiętał. o tym też Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorG. Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 pogódź się z tym, weź stosowne lekarstwo, uśmiechnij się i żyj Link to comment Share on other sites More sharing options...
tremba Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 9 godzin temu, rosaskc napisał: Ja dostałem 24h bana za jedno angielskie przekleństwo Bo patriotą trza być, a nie szlajać się po obcych landach-cytując klasyka Link to comment Share on other sites More sharing options...
benola Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 10 godzin temu, jaceknie napisał: Na większości forum zasady są podobne, ale tak upierdliwe jak tutaj to nie ma nigdzie. Nie ma wyjścia, będę o tym pamiętał. o tym też Proponuję zajrzeć tu: http://mylr.pl/ forum landrowerowe, albo lepiej nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 12 godzin temu, jaceknie napisał: tak upierdliwe jak tutaj to nie ma nigdzie. Nigdzie poza tutaj mnie nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Czyżby ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaceknie Posted October 4, 2018 Author Share Posted October 4, 2018 16 godzin temu, Aga napisał: Wpadłeś mi w oko byyyyyło tak od razu mówić, nie bawić się w kotka i myszkę. Blokada na tydzień czasu, mało co z tęsknoty nie umarłem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.