Jump to content

Wasza moderowatość

jaceknie

Recommended Posts

Chyba Pani moderator porąbało się forum subaru z Kółkiem Różańcowym. Jakie przeklinanie widzisz w moich wpisach lub jakie spamowanie. Co to za dwa ostrzeżenia i zablokowanie konta na tydzień czasu. Może to wyjaśnisz kobieto!

2 godziny temu, jaceknie napisał:

Chyba Pani moderator porąbało się forum subaru z Kółkiem Różańcowym. Jakie przeklinanie widzisz w moich wpisach lub jakie spamowanie. Co to za dwa ostrzeżenia i zablokowanie konta na tydzień czasu. Może to wyjaśnisz kobieto!

o jaki fajnie nie rozwojowy wątek  :D

:papa: ;] 

Może to wyjaśnisz kobieto!

Może tak, a może nie!!! Może ja nie jestem kobietą, hę? :lol:

Odpowiedzi na to pytanie (???) znajdziesz tu:

Przecież regulamin jest ci znany. Potwierdziłeś to rejestrując się tutaj. Jak również to, że będziesz go przestrzegać.

... ale ... jeżeli czytanie ze zrozumieniem szwankuje, to proszę bardzo:

Jakie przeklinanie widzisz w moich wpisach

Napisałeś jedno, za to dostałeś jeden punkt lojalnościowy.

Niedopuszczalne jest umieszczanie na Forum treści oraz łączy do treści:
               c.    wulgarnych lub mogących być zrozumiane jako wulgarne
,

jakie spamowanie

W dniu 24.09.2018 o 09:23, jaceknie napisał:

:)

To jest spamowanie, kilka takich twoich postów zostało usuniętych. Za to był drugi punkt.

3.    Niedopuszczalne jest umieszczanie na Forum treści oraz łączy do treści:
        a.    odbiegających od charakteru działu i tematu wątku w którym są publikowane,
        b.    bez wartości merytorycznej,

o.    noszących znamiona spamu

Co to za dwa ostrzeżenia i zablokowanie konta na tydzień czasu.

Trafiła Ci się kumulacja. Gratuluję :mrgreen:

Pozdrawiam

Ja za bardziej miękkie rzeczy zostałem przez chwilę zablokowany (podobno przez pomyłkę :biglol:), ale nie przez @Aga żeby było jasne, a kilka razy otarłem się co najmniej o ostrzeżenie. Jest życie po życiu :D

Tyle, że wnioskowanie w tym artykule jest wadliwe.

Przesłanka:

"W eksperymencie, któreg wyniki opublikowano na stronie ScienceDirect poproszono grupę ludzi, by w ciągu wymienili jak najwięcej przekleństw. Następnie skierowano ich na testy IQ. Okazało się, że im wyższy wynik dana osoba osiągnęła podczas testu, tym więcej brzydkich wyrazów potrafiła wymienić.".

Wniosek:

"Inteligentni ludzie (..) więcej przeklinają".

Inteligetni ludzie po prostu znaja więcj przekleństw :P ... ale, żeby więcej przeklinali to już nadintrepretacja ;)

Widzę , że są równi i równiejsi , kilka postów wyżej kolega "narrator" wkleja :) i jest ok, w wielu innych tematach też widzę i jest ok. W wątku właściciela XT z Gdyni ostrzelanego z wiatrówki pozwoliłaś /łeś sobie wprowadzić poprawki w miejscach wulgaryzmów w kilku wpisach różnych forumowiczów i jest ok.Nikt nie został zablokowany.Więc czemu ja zostałem ? Wyjaśnisz?

Pamiętam jak kiedyś na studiach mi kumpel wyliczył, na zdanie składające się z 16 słów, 14 to były różne przekleństwa:biglol:. Nawet nie byłem świadomy że znam tyle przekleństw.

2 minuty temu, jaceknie napisał:

Widzę , że są równi i równiejsi

ale tak było, jest i będzie zawsze. A przynajmniej do wielkiego kaboom jak walnie w nas jakaś planetoida, zderzą się galaktyki, whatever. I wszystko znacznie się od nowa i tak samo:P

10 godzin temu, jaceknie napisał:

Na większości forum zasady są podobne, ale tak upierdliwe jak tutaj to nie ma nigdzie. Nie ma wyjścia, będę o tym pamiętał.

;) o tym też

Proponuję zajrzeć tu: http://mylr.pl/   

forum landrowerowe, albo lepiej nie.:mrgreen:

12 godzin temu, jaceknie napisał:

tak upierdliwe jak tutaj to nie ma nigdzie. 

Nigdzie poza tutaj mnie nie ma :mrgreen:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...